Finn filer på iPhone eller iPad i Filer-appen

Finn ut hvordan du finner og redigerer filene dine med Filer-appen.

Slik finner du filene dine i Filer-appen

1. Åpne Filer-appen på iPhone eller iPad. Ser du ikke det blå Filer-appsymbolet på startskjermen? Bare sveip ned og søk etter Filer-appen.

Et bilde av Søk på en iPhone. Filer-appsymbolet er oppført under Topptreff øverst på skjermen.
  2. I Filer-appen kan du søke etter eller navigere til filen du er ute etter.

Et bilde av Filer-appen på iPhone som viser et søk etter «WIP» og et «WIP-filer»-mappesymbol nedenfor på skjermen.

Bruk Filer-appen til å administrere filene dine

På iPhone eller iPad kan du lagre og redigere filene dine i Filer-appen.

Typer filer som er lagret i Filer-appen

• Du kan finne filer som er lagret lokalt på enheten du bruker, under Steder i På [enheten min].

• Under Steder i iCloud Drive finner du filer og mapper som synkroniseres til iCloud Drive, inkludert Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter med mer.

• Du kan også finne filer i andre skytjenester og apper som du kobler til, for eksempel Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive og mer.

Filer-appen inneholder ikke bildebiblioteket ditt. Du kan imidlertid lagre bilder i Filer-appen i iCloud Drive eller en annen skytjeneste.

Passordbeskyttede zip-mapper eller -kataloger støttes ikke av Filer-appen.

Slik redigerer du filer i Filer-appen

For å redigere en fil trykker du bare på den for å åpne den. Avhengig av filtypen kan du:

• Bruk Merking til å tegne, legge til tekst, legge til en signatur og mer

• Rediger filen i Pages, Keynote, Numbers og andre apper

Du kan også slette filer fra Filer-appen. Endringene du gjør i filer som er lagret i iCloud Drive eller andre skytjenester, oppdateres automatisk på alle enhetene dine.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.