Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.4

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.4.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Finn ut mer om Apple Produktsikkerhet på nettstedet for Apple Produktsikkerhet.

Finn ut mer om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet på Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Finn ut mer om andre sikkerhetsoppdateringer på Apple-sikkerhetsoppdateringer.

iTunes 12.4

• iTunes

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Kjøring av iTunes-installering i et program du ikke stoler på, kan forårsake at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det ble funnet et innlastingsproblem i dynamisk bibliotek under konfigureringen av iTunes. Dette ble løst gjennom forbedret banevurdering.

CVE-ID

CVE-2016-1742 : Stefan Kanthak og YoKo Kho (yokoacc) fra MII – Consulting & Advisory Svc. Avd.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.