Få et studentabonnement på Apple Music

Studenter som er registrerte hos kvalifiserte universiteter eller høyskoler, kan få en månedlig rabatt i opptil 48 måneder når de blir med i Apple Music. Og hvis du har et studentabonnement på Apple Music, får du også Apple TV+ i en begrenset periode.

For å være kvalifisert for et Apple Music-studentabonnement må du være registrert som bachelor- eller masterstudent (eller tilsvarende høyere utdanning) på et universitet eller en høyskole, eventuelt college (bare i USA) eller post-secondary school (bare i Canada). I Japan er også junior-college, teknisk college og spesielle fag kvalifiserende.

Studentabonnementet på Apple Music er bare tilgjengelig i bestemte land og regioner. Finn ut hvor Apple Music er tilgjengelig.

Åpne Apple Music-appen eller iTunes for å abonnere

I Apple Music-appen eller iTunes trykker eller klikker du på For deg.

Abonnerer du allerede på Apple Music? Finn ut hvordan du endrer abonnementet til et studentabonnement.

Start et prøveabonnement, og velg Student

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie), velg Student, og trykk eller klikk på Verifiser berettigelse.

Verifisere at du er student

Et nettleservindu åpnes og fører deg til UNiDAYS-nettstedet. Følg instruksjonene på skjermen for å verifisere registreringen. Når UNiDAYS har verifisert at du er student, blir du sendt tilbake til Apple Music-appen eller iTunes.

Logg på med Apple-ID

Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til å foreta kjøp. Hvis du ikke har en Apple-ID, velger du Opprett ny Apple-ID og følger trinnene for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft faktureringsinformasjonen

Hvis du blir bedt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen og legger til en gyldig betalingsmåte. Deretter trykker eller klikker du på Bli med.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Verifisere at du er student

Når du har et studentabonnement på Apple Music og slutten av året nærmer seg, får du en melding som ber deg om å verifisere at du er student, i Apple Music-appen eller iTunes. Du kan også verifisere at du er student, når som helst ved bruk av iPhone, iPad eller iPod touch.

I Apple Music-appen eller iTunes

Hvis du får en melding som ber deg om å verifisere at du er student:

1. Trykk eller klikk på Verifiser berettigelse.
  2. Trykk eller klikk på Gå til nettstedet.
  3. Logg på portalen til institusjonen din.
  4. Når du har logget på portalen til institusjonen, blir du sendt tilbake til Apple Music, hvor du får opp en verifiseringsskjerm.

I Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] og trykk på Abonnementer.
  2. Trykk på Apple Music-medlemskap.
  3. Trykk på Verifiser at du er student. Du blir videresendt til UNiDAYS-nettstedet.
  4. Følg instruksjonene for å verifisere berettigelsen. Hvis verifiseringen er vellykket, sendes du automatisk tilbake til Apple Music og fortsetter studentabonnementet på Apple Music.

Er du ikke student lenger?

Hvis du ikke er student lenger, eller hvis du har hatt et studentabonnement i 48 måneder, blir abonnementet automatisk omgjort til et individuelt abonnement på Apple Music, og du mister kostnadsfri tilgang til Apple TV+.

Hvis du blir bedt om å verifisere at du er student, når du åpner Apple Music, men du ikke er student lenger, eller hvis du har hatt et abonnement i 48 måneder, trykker eller klikker du på «Jeg er ikke student lenger». Du blir ikke bedt om å verifisere igjen.

Hvis du ikke verifiserer at du er student, i løpet av verifiseringsperioden, og hvis det ikke har gått 48 måneder, må du registrere deg som student igjen.

Få hjelp med UNiDAYS-kontoen din

Hvis du trenger hjelp med UNiDAYS-kontoen, kontakter du UNiDAYS-kundestøtte.

Slik bruker du Apple TV+

Hvis du har et studentabonnement på Apple Music, får du kostnadsfri tilgang til Apple TV+ i et begrenset tidsrom. Bare åpne Apple TV-appen, og begynn å se på Apple-originaler. Du kan ikke dele den kostnadsfrie tilgangen til Apple TV+ med Familiedeling.

Apple TV+ er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Det kan hende at du får brukt Apple Music, men ikke Apple TV+, i landet ditt eller regionen din. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.