Få et studentabonnement på Apple Music

Hvis du er student registrert hos et kvalifisert universitet eller en kvalifisert høyskole, kan du få en månedlig rabatt for Apple Music-abonnementet ditt i opptil 48 måneder. Finn ut hvordan du får et studentabonnement. Og hvordan du bekrefter statusen din som student for å fortsette studentabonnementet.

Kvalifikasjonskrav for studentabonnement på Apple Music

Du må ta en Associate Degree, bachelorgrad, mastergrad, eller en tilsvarende grad innen høyere utdanning, ved et universitet eller en høyskole.

Før du abonnerer

Slik får du et studentabonnement på Apple Music

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, kan du finne ut hvordan du endrer abonnementet ditt. Hvis du er en ny abonnent, følger du fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Apple Music-appen eller iTunes for Windows.

2. Gå til Lytt nå.

3. Velg tilbudet om prøveperiode (én prøveperiode per person).*

4. Velg Student.

5. Velg Bekreft at du er kvalifisert.

6. Følg fremgangsmåten på skjermen for å bekrefte statusen din som student.

7. Når statusen din som student er bekreftet, følger du instruksjonene på skjermen for å starte en prøveperiode og kjøpe et studentabonnement med Apple-ID-en din. Trenger du hjelp?

*For å få prøvetilbudet må du være ny abonnent.

Få tilgang til Apple TV+ med studentabonnementet ditt på Apple Music

Hvis du har et studentabonnement på Apple Music, får du tilgang til Apple TV+ uten ekstra kostnader. Bare åpne Apple TV-appen, og begynn å se på Apple Originals. Du kan ikke dele denne Apple TV+-tilgangen via Familiedeling.

Slik bekrefter du studentstatusen din

Du må bekrefte at du er student én gang i året for å fortsette studentabonnementet ditt. Du kan bekrefte statusen din som student i Apple Music-appen eller iTunes for Windows. Du kan også bekrefte statusen i Innstillinger på iPhone eller iPad.

Bekreft statusen din som student i Apple Music-appen eller iTunes for Windows

1. Åpne Apple Music-appen eller iTunes for Windows.

2. Hvis du ser en melding som ber deg bekrefte statusen din som student, velger du Bekreft at du er kvalifisert eller Bekreft studentstatus. Trenger du hjelp?

3. Følg fremgangsmåten på skjermen for å bekrefte statusen din som student.

4. Hvis bekreftelsen er vellykket, sendes du automatisk tilbake til Apple Music-appen eller iTunes og fortsetter studentabonnementet på Apple Music.

Bekreft statusen din som student i Innstillinger på iPhone eller iPad

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Abonnementer.

2. Trykk på Apple Music.