Få et studentabonnement på Apple Music med gratis Apple TV+

Studenter som er registrert hos kvalifiserte universiteter eller høyskoler, kan få en månedlig rabatt i opptil 48 måneder når de blir med i Apple Music. Og hvis du har et studentabonnement på Apple Music, kan du se på Apple-originaler med Apple TV+ gratis i et begrenset tidsrom.

iPad som viser Apple Music-appen, og hodetelefoner.

Om studentabonnement på Apple Music

Når du blir med i Apple Music som student, verifiserer UNiDAYS, en valideringstjeneste for studenter, at du er registrert ved en høyskole eller et universitet som er gradsutstedende. Når UNiDAYS har verifisert at du er student, kan du få et studentabonnement på Apple Music. Les mer om Apple Music og prissettingen for Apple Music.

Få et studentabonnement på Apple Music nå

Studentabonnementet på Apple Music er bare tilgjengelig i bestemte land og regioner. Les mer om hvor Apple Music er tilgjengelig.

Dette trenger du

• For å være kvalifisert for et Apple Music-studentabonnement må du være registrert som bachelor- eller masterstudent (eller tilsvarende høyere utdanning) på et universitet eller en høyskole, eventuelt college (bare i USA) eller post-secondary school (bare i Canada). I Japan er også junior-college, teknisk college og spesielle fag kvalifiserende.
  • Oppdater iPhone eller iPod touch til nyeste versjon av iOS, iPad til nyeste versjon av iPadOS, Mac til nyeste versjon av macOS eller Android-enheten til den nyeste programvareversjonen. På PC må du sørge for å ha nyeste versjon av iTunes for Windows.

Få et studentabonnement

Abonnerer du allerede på Apple Music? Finn ut hvordan du bytter til studentabonnement. Hvis du ikke har brukt Apple Music før, følger du fremgangsmåten under.

Åpne Musikk-appen

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller en Android-enhet åpner du Musikk-appen. På PC åpner du iTunes for Windows. Trykk eller klikk deretter på For deg.

Start et prøveabonnement, og velg Student

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie), velg Student, og trykk eller klikk på Verifiser berettigelse.

Verifisere at du er student

Et nettleservindu åpnes og fører deg til UNiDAYS-nettstedet. Følg instruksjonene på skjermen for å verifisere registreringen. Når UNiDAYS har verifisert at du er student, blir du sendt tilbake til Musikk-appen eller iTunes for Windows.

Logg på med Apple-ID

Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til å foreta kjøp. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft faktureringsinformasjonen

Hvis du blir bedt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen og legger til en gyldig betalingsmåte. Deretter trykker eller klikker du på Bli med.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Verifisere at du er student

Når du har et studentabonnement på Apple Music og slutten av året nærmer seg, får du en melding som ber deg om å verifisere at du er student, i Musikk-appen eller iTunes for Windows. Du kan også verifisere at du er student, når som helst ved bruk av iPhone, iPad eller iPod touch.

I Musikk-appen eller iTunes for Windows

Hvis du får en melding som ber deg om å verifisere at du er student:

1. Trykk eller klikk på Verifiser berettigelse.
  2. Trykk eller klikk på Gå til nettstedet.
  3. Logg på portalen til institusjonen din.
  4. Når du har logget på portalen til institusjonen, blir du sendt tilbake til Apple Music, hvor du får opp en verifiseringsskjerm.

I Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] og trykk på Abonnementer.
  2. Trykk på Apple Music-medlemskap.
  3. Trykk på Verifiser at du er student. Du blir videresendt til UNiDAYS-nettstedet.
  4. Følg instruksjonene for å verifisere berettigelsen. Hvis verifiseringen er vellykket, sendes du automatisk tilbake til Apple Music og fortsetter studentabonnementet på Apple Music.

Er du ikke student lenger?

Hvis du ikke er student lenger, eller hvis du har hatt et studentabonnement i 48 måneder, blir abonnementet automatisk omgjort til et individuelt abonnement på Apple Music, og du mister gratis tilgang til Apple TV+. Hvis du blir bedt om å verifisere at du er student, når du åpner Apple Music, men du ikke er student lenger, eller hvis du har hatt et abonnement i 48 måneder, trykker eller klikker du på «Jeg er ikke student lenger». Du blir ikke bedt om å verifisere igjen.

Hvis du ikke verifiserer at du er student, i løpet av verifiseringsperioden, og hvis det ikke har gått 48 måneder, må du registrere deg som student igjen.

Få hjelp med UNiDAYS-kontoen din

Hvis du trenger hjelp med UNiDAYS-kontoen, kontakter du UNiDAYS-kundestøtte.

Begynn å se på Apple TV+

Hvis du har et studentabonnement på Apple Music, får du gratis tilgang til Apple TV+ i et begrenset tidsrom. Bare åpne Apple TV-appen, og begynn å se på Apple-originaler. Du kan ikke dele gratistilgangen til Apple TV+ med Familiedeling.

Apple TV+ er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Det kan hende at du får brukt Apple Music, men ikke Apple TV+, i landet ditt eller regionen din. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.