Få tilgang til musikksamlingen din på alle enhetene dine med Apple Music

For å få tilgang til all musikken din på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og Apple TV logger du først på Apple Music med Apple-ID-en din.

Logg på Apple Music med Apple-ID-en din og slå på iCloud-musikkbibliotek

Når du har logget på Apple Music med Apple-ID-en din og slår på iCloud-musikkbibliotek, får du automatisk tilgang til musikken din på alle enhetene dine. Du trenger ikke å synkronisere sanger, albumer og spillelister manuelt.

Finn ut mer om Apple Music og hvordan du blir medlem.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region.

Last ned sanger på nytt eller synkroniser sanger uten et Apple Music-medlemskap

Hva skjer med musikken du allerede har på enheten din, når du blir medlem av Apple Music?

Når du først blir medlem av Apple Music, identifiserer vi sangene som finnes på iOS-enheten eller datamaskinen din og sammenligner dem med Apple Music-katalogen.

• Sanger som du har kjøpt fra iTunes Store, blir automatisk tilgjengelige i Apple Music-biblioteket så lenge du bruker den samme Apple-ID-en med Apple Music som du brukte til å kjøpe musikken.
  • Hvis vi har din versjon av sangen i Apple Music-katalogen, gjør vi den tilgjengelig umiddelbart på alle enhetene dine, så lenge du er medlem.
  • Hvis vi ikke kan matche bestemte sanger i samlingen din til sanger i Apple Music-katalogen, kan du bruke iTunes på Mac eller PC for å laste opp en kopi til iCloud-musikkbiblioteket. Når du har lastet opp musikken, har du tilgang til den på alle enhetene dine.

Hvis du har musikk på iOS-enheten eller datamaskinen fra andre kilder enn Apple Music eller iTunes Store

• Du kan ha opptil 100 000 sanger i musikkbiblioteket. Sanger du kjøper eller har kjøpt fra iTunes Store, teller ikke mot denne grensen.
  • Kun sanger som er mindre enn 200 MB eller varer i mindre enn to timer, legges til i iCloud-musikkbiblioteket.
  • Vi oppretter versjoner i AAC 256 Kbps av sanger som er kodet i ALAC-, WAV- eller AIFF-formater, og legger til AAC-versjonen i iCloud-musikkbiblioteket. Den originale musikkfilen forblir urørt på Mac-en eller PC-en.
  • Vi legger ikke til sanger i iCloud-musikkbiblioteket som er kodet i AAC- eller MP3-formater og ikke oppfyller bestemte kvalitetskrav.
  • Du må autorisere sanger som inneholder Digital Rights Management (DRM) for avspilling på Mac eller PC før vi kan legge dem til i iCloud-musikkbiblioteket.

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering. Sørg for at du sikkerhetskopierer iOS-enhetene og Mac-maskinen eller PC-en slik at du har en kopi av musikken din og annen informasjon hvis enheten skulle gå tapt eller bli skadet.

Taleopptak som er lagret på en iOS-enhet eller i iTunes-biblioteket på en Mac eller PC, blir ikke lastet opp til Apple Music-biblioteket.

Hvis du mangler eller ikke kan spille av musikk

Få mer hjelp