Få hjelp med manglende bilder

Hvis du mangler et bilde eller en video fra Bilder-appen, kan du prøve disse tipsene for å finne bildet eller videoen igjen.

Sju bilder valgt i Bilder-appen

Sjekk Nylig slettet-mappen

Du kan ha slettet bildet eller videoen ved et uhell, og nå er det i Nylig slettet-mappen.

Gå til Bilder > Album > Nylig slettet. Hvis du ser det manglende bildet, kan du flytte det tilbake til Alle bilder-albumet ditt.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Trykk på bildet eller videoen > Gjenopprett.
  2. Bekreft at du vil gjenopprette bildet.

Slik gjenoppretter du flere bilder:

1. Trykk på Marker.
  2. Trykk på bildene eller videoene > Gjenopprett.
  3. Bekreft at du ønsker å gjenopprette bildene eller videoene.

På Mac:

1. Klikk på bildet eller videoen.
  2. Klikk på Gjenopprett.

Alt i Nylig slettet-mappen blir der i 30 dager. Etter dette forsvinner det for godt.

iCloud-bilder slått på under Innstillinger

Sørg for at iCloud-bilder er slått på

iCloud-bilder oppbevarer alle bilder og videoer trygt i iCloud, slik at du får tilgang til dem på alle enhetene dine. Sjekk innstillingene dine hvis du har tatt et bilde på iPhone, men ikke ser det på de andre enhetene dine.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Bilder.
  3. Slå på iCloud-bilder.

På Mac:

1. Gå til Systemvalg > iCloud.
  2. Klikk på Valg ved siden av Bilder.
  3. Velg iCloud-bilder.

Når du har slått på iCloud-bilder, må du kanskje koble til Wi-Fi og vente noen minutter. Deretter ser du etter bildene dine igjen.

Bilder som du legger til enheten din med iTunes, holder seg ikke oppdatert med iCloud. Få hjelp hvis du har bilder fra iTunes.

Apple-ID for John Appleseed

Logg på med samme Apple-ID

For at bilder og videoer skal holde seg oppdatert på alle enhetene dine, må du påse at du logger på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene.

Du kan se hvilken Apple-ID enheten din bruker under Innstillinger eller Systemvalg. Der ser du navnet ditt og e-postadressen din. E-postadressen er Apple-ID-en din.

Opphev skjuling valgt

Opphev skjuling av bildene dine

Hvis du skjuler bildene og videoene dine i visningene Øyeblikk, År og Samlinger, vil du kun se dem i Skjult-albumet. Du kan se bildene og videoene igjen fra Skjult-albumet.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Bilder-appen og gå til Albumer-fanen.
  2. Trykk på Skjult under Andre album.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Trykk på delesymbolet > Opphev skjuling.

På Mac:

1. Åpne Bilder og klikk på Vis > Vis skjule bildealbum i menylinjen.
  2. Velg Skjult i sidepanelet til venstre.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Kontroll-klikk på bildet, og velg deretter Ikke skjul bildet. Du kan også velge Bilde > Ikke skjul bildet fra menylinjen, eller trykke på Kommando-L.

Hvis du bruker iCloud-bilder, blir bildene du skjuler på én enhet skjult på de andre enhetene dine også.

Les mer

• Hvis du organiserer et bilde eller en video i et album og deretter sletter bildet eller videoen fra Bilder, slettes det overalt, inkludert albumet.
  • Hvis du trenger hjelp med iCloud-bilder eller å administrere bildene dine, kan du lese mer.