Hvis du ser en feil i iTunes på en Mac eller PC

Når du bruker iTunes på en Mac eller PC, kan du se en feilkode eller varselmelding. Du kan løse de fleste feil med disse trinnene.

Les meldingen for å se fremgangsmåten

Noen feilkoder og varselmeldinger har en Mer informasjon-knapp. Klikk på den for å lese om hva du må gjøre først.

Oppdater iTunes

Hent den nyeste versjonen av iTunes for datamaskinen.

Oppdater datamaskinen

Kontroller innstillinger og sikkerhetsprogramvare

Du må kanskje endre innstillingene eller oppdatere sikkerhetsprogramvaren (for eksempel antivirus, brannmur eller blokkering av skadelig programvare) hvis det skaper problemer.

Omstart

Slå datamaskinen av og deretter på igjen. Hvis du får meldingen når du kobler til iPhone, iPad eller iPod touch, starter du både iOS-enheten og datamaskinen på nytt.

Hvis du fremdeles ser feilkoden eller varselmeldingen

Du kan  søke opp feilkoden eller varselmeldingen for å finne ut hva du må gjøre videre. Du kan også kontakte oss.