Hvis du ser en feil i Finder eller iTunes på datamaskinen din

Når du bruker iTunes på Macen eller PC-en din med Finder på macOS Catalina til å synkronisere filer mellom enhetene dine, ser du kanskje en feilkode eller varselmelding. Du kan løse de fleste feil med disse trinnene.

Les meldingen for å se fremgangsmåten

Noen feilkoder og varselmeldinger har en Mer informasjon-knapp. Klikk på den for å lese om hva du må gjøre først.

Oppdater datamaskinen eller iTunes

Installer oppdateringer for Macen din. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, eller hvis du bruker en Windows-PC, må du skaffe deg den nyeste versjonen av iTunes for datamaskinen eller hente oppdateringer fra Microsoft

Kontroller innstillinger og sikkerhetsprogramvare

Du må kanskje endre innstillingene eller oppdatere sikkerhetsprogramvaren (for eksempel antivirus, brannmur eller blokkering av skadelig programvare) hvis det skaper problemer.

Omstart

Slå datamaskinen av og deretter på igjen. Hvis du får meldingen når du kobler til iPhone, iPad eller iPod touch, starter du både enheten og datamaskinen på nytt.

Hvis du fremdeles ser feilkoden eller varselmeldingen

Du kan  søke opp feilkoden eller varselmeldingen for å finne ut hva du må gjøre videre. Du kan også kontakte oss.