Om sikkerhetsinnholdet i Safari 9.0.2

I dette dokumentet beskriver vi sikkerhetsinnholdet i Safari 9.0.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Finn ut mer om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Finn ut mer om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet på Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

For å finne ut mer om andre sikkerhetsoppdateringer se Apple-sikkerhetsoppdateringer.

Safari 9.0.2

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det var flere problemer med ødelagt hukommelse i WebKit. Problemene ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2015-7048: Apple

CVE-2015-7095: Apple

CVE-2015-7096: Apple

CVE-2015-7097: Apple

CVE-2015-7098: Apple

CVE-2015-7099: Apple

CVE-2015-7100: Apple

CVE-2015-7101: Apple

CVE-2015-7102: Apple

CVE-2015-7103: Apple

CVE-2015-7104: Apple

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.5 og OS X El Capitan v10.11.2

Virkning: Hvis du besøker et skadelig nettsted, kan nettlesingsloggen din blir avslørt

Beskrivelse: Det fantes et problem med utilstrekkelig inndatavalidering i innholdsblokkeringen. Dette problemet ble løst ved forbedret parsing av innholdsutvidelser.

CVE-ID

CVE-2015-7050: Luke Li og Jonathan Metzman

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.