Hvis du ikke kan legge til et kort i Apple Wallet for bruk med Apple Pay

Finn ut hvilke trinn du kan følge hvis du ikke kan legge til et kort i Wallet-appen for bruk med Apple Pay.

1. Kontroller at du kan bruke Apple Pay:
  2. Se etter tjenestebrudd eller tilkoblingsproblemer.
  3. Kontakt banken eller kortutstederen hvis du ser følgende feilmeldinger når du prøver å legge til kortet i Lommebok:
    • Kunne ikke legge til kort
    • Ugyldig kort
    • Enhetsgrense for kort

Hvis du trenger hjelp med å legge til et kort, kan du finne ut hvordan du konfigurerer Apple Pay. Hvis du har problemer med å koble til kontoen din i Lommebok-appen eller ikke kan se kontoinformasjonen din, kan du finne ut hvordan du kobler kontoen din til Lommebok-appen

Apple godkjenner eller avslår ikke kort for bruk med Apple Pay. Hvis kortet ditt ble avvist, kontakter du banken eller kortutstederen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.