Få hjelp med å legge til kort i Wallet

Prøv fremgangsmåten nedenfor hvis du trenger hjelp med å legge til kort i Wallet for å bruke dem med Apple Pay.

Sørg for at du kan legge til kort

Finn ut hvilke land og regioner som støtter Apple Pay.

Sjekk Apple Pay på systemstatussiden. Hvis det finnes et problem, kan du prøve på nytt når det er løst. Hvis det ikke er et problem, må du sørge for at du bruker følgende:

Apple Pay er ikke tilgjengelig for barn under 13 år. Alder varierer i ulike land og regioner. For å sende og motta penger med Apple Pay eller motta Apple Pay Cash-kortet må du være 18 år eller eldre og bosatt i USA. Disse tjenestene er levert av Green Dot Bank, medlem av FDIC. Finn ut mer om hvordan du sender og mottar penger.

Prøv å legge til et kort

Sjekk om du kan legge til kortet i Wallet etter hvert trinn:

1. Sørg for at du befinner deg i et land eller en region som støttes.
    • På iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Generelt > Språk og region og ruller til Region.
    • På Apple Watch åpner du Watch-appen på iPhone, går til Min Apple Watch-fanen, trykker på Generelt > Språk og region og sjekker regionformatet.
    • På MacBook Pro med Touch ID går du til Systemvalg > Språk og region og sjekker regionen. Du kan ikke legge til Apple Pay Cash på Mac.
  2. Gjør en omstart av iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.
  3. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS, watchOS eller macOS.
  4. Fjern kortet fra Wallet og legg det til på nytt.
    • På iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Wallet og Apple Pay. Trykk på kortet du vil fjerne, og så på Fjern kort. Deretter legger du til kortet i Wallet igjen.
    • For Apple Watch åpner du Watch-appen på iPhone og går til Min Apple Watch-fanen. Rull ned og trykk på Wallet og Apple Pay. Trykk på kortet og så på Fjern. Deretter legger du til kortet i Wallet igjen.
    • På MacBook Pro med Touch ID går du til Systemvalg > Wallet og Apple Pay og klikker på kortet du vil fjerne, og deretter på minustegnet (–). Klikk på Slett. Deretter legger du til kortet i Wallet igjen.

Hvis du fremdeles har problemer med å legge til et kort, må du kontakte banken eller kortutstederen og be om hjelp.

I Italia kan enkelte UniCredit-kort på VPay- og Maestro-nettverkene bare legges til i Wallet med UniCredit monhey-appen. Bare tilgjengelig i App Store i Italia.