Hvis du ikke kan legge til kort i Wallet for Apple Pay

Få hjelp med å legge til kort i Wallet for å bruke dem med Apple Pay.

Sørg for at du kan legge til kort

Hvis du ikke kan legge til kort i Wallet for å bruke dem med Apple Pay, kan du sjekke Apple Pay på Systemstatus-siden. Hvis det er et problem, kan du prøve å legge til kortet igjen når problemet er løst.

Hvis det ikke er noen problemer, følger du denne fremgangsmåten for å sikre at du kan legge til kort i Wallet:

Apple Pay er ikke tilgjengelig for barn under 13 år. Alder varierer i ulike land og regioner. For å sende og motta penger med Apple Pay eller motta Apple Cash-kortet må du være 18 år eller eldre og bosatt i USA. Disse tjenestene leveres av Green Dot Bank (medlem av FDIC). Finn ut mer om hvordan du sender og mottar penger.

Prøv å legge til et kort

Sjekk om du kan legge til kortet i Wallet etter hvert trinn:

1. Sørg for at du befinner deg i et land eller en region som støttes.
  2. Gjør en omstart av iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.
  3. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS, watchOS eller macOS.

Hvis du fremdeles har problemer med å legge til et kort, må du kontakte banken eller kortutstederen og be om hjelp.

Du må kanskje laste ned en app fra banken eller kortutstederen din for å legge til kort i Wallet.

Hvis (+)-knappen mangler i Wallet

Hvis du ikke ser legg til-knappen når du åpner Wallet-appen, kan det være at enheten har feil region. Først sjekker du at du er i et land eller en region som støtter Apple Pay. Følg deretter denne fremgangsmåten for å angi region for enheten:

På iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk på Generelt.
  2. Trykk på Språk og region, og trykk deretter på Region.
  3. Velg regionen din, og trykk deretter på Ferdig.

På Apple Watch

1. Åpne Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min Apple Watch-fanen og deretter på Generelt.
  3. Trykk på Språk og region, og trykk deretter på Region.
  4. Velg regionen din.

På MacBook Pro med Touch ID

1. Åpne Apple-menyen .
  2. Klikk på Språk og region, og merk deretter av for regionen din.*

*Du kan ikke legge til Apple Cash på Mac.

Når du har fulgt denne fremgangsmåten, åpner du Wallet-appen og ser etter legg til-knappen. Hvis den fremdeles mangler, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du trenger hjelp med å legge til Apple Card på enheten din

1. Apple Card utstedes av Salt Lake City-avdelingen til Goldman Sachs Bank USA. Apple Card er kun tilgjengelig i USA.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.