Bruk Apple Music på Sonos

Last ned Sonos Controller-appen, oppdater programvaren, og legg deretter til Apple Music-tjenesten.

For å få tilgang til Apple Music på Sonos må du først laste ned Sonos Controller-appen til iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enheten. Du må kanskje også oppdatere Sonos-programvaren.

Les mer på siden for Sonos-kundestøtte.

Legge til Apple Music til Sonos-høyttalersystemet

Hvis du ikke allerede abonnerer på Apple Music:

Deretter bruker du den oppdaterte Sonos Controller-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enheten til å legge til Apple Music-tjenesten, og så logger du på med Apple-ID-en du bruker med Apple Music. For å finne ut mer om hvordan du legger til Apple Music med Sonos Controller-appen, kan du se Sonos-kundestøtten.

Når du har lagt til Apple Music-abonnementet ditt, kan du høre på hele Apple Music-katalogen eller den personlige musikksamlingen din og få musikkanbefalinger med mer via Sonos-høyttalersystemet.

Bruke flere Apple-ID-er eller et Apple Music-familieabonnement med Sonos

Hvis du har et Apple Music-familieabonnement, eller andre i husholdningen har sine egne individuelle abonnement, kan dere alle sammen bruke Apple Music fra det samme Sonos-systemet.

Alle familiemedlemmene må legge til Apple Music i Sonos Controller-appen med sin egen Apple-ID. Når alle har logget på, blir alle kontoene tilgjengelige i listen med tjenester i Sonos Controller-appen. Når et familiemedlem vil bruke Apple Music-abonnementet sitt med Sonos-høyttaleren, kan de velge kontoen sin i appen. Du kan også bruke Sonos Controller-appen til å begrense upassende innhold.

Finn ut mer om Apple Music-familieabonnementer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.