Bruk Apple Music på Sonos

Finn ut hvordan du konfigurerer og kontrollerer Apple Music på Sonos-høyttalere.

Bilde av en hvit Sonos-høyttaler.

Apple Music på Sonos kan kontrolleres på tre måter. Du kan bruke Sonos Controller-appen med de fleste Sonos-enheter. Hvis du bruker en Sonos-høyttaler som støtter Alexa, kan du be Alexa om å spille Apple Music. Med enkelte Sonos-enheter kan du også bruke AirPlay til å kontrollere Apple Music på Sonos-enheter.

Slik bruker du Sonos Controller-appen

1. Last ned Sonos Controller-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet. Hvis du allerede har Sonos-appen, kan du se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned.
  2. Legge til Apple Music til Sonos-høyttalersystemet.* Hvis du ikke allerede abonnerer på Apple Music, kan du registrere deg på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller en Android-enhet.
  3. Logg på med Apple-ID-en du bruker med Apple Music.

Når du har lagt til Apple Music-abonnementet ditt, kan du høre på hele Apple Music-katalogen eller den personlige musikksamlingen din og få musikkanbefalinger med mer via Sonos-høyttalersystemet.

*For å lese mer om hvordan du bruker Sonos Controller-appen for å legge Apple Music til høyttalersystemet, kan du sjekke Sonos kundestøtte.

Slik bruker du Alexa

I enkelte land og regioner kan du be Alexa om å spille Apple Music på Sonos-høyttalere som støtter Alexa. Les mer om hvordan du kontrollerer Apple Music med Alexa.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.