Om sikkerhetsinnholdet i OS X Server 5.0.15

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i OS X Server 5.0.15.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Finn ut mer om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig brukes CVE-ID-er som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Finn ut mer om andre sikkerhetsoppdateringer på Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

OS X Server 5.0.15

• BIND

Tilgjengelig for: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.1 eller nyere

Virkning: Flere sårbarheter i BIND

Beskrivelse: Det var flere sårbarheter i BIND-versjoner forut for 9.9.7-P3 som kunne ha gjort det mulig for en ekstern angriper å forårsake nekting av tjeneste. Problemene ble løst ved å oppdatere BIND til versjon 9.9.7-P3.

CVE-ID

CVE-2015-5722: Hanno Böck i Fuzzing Project

CVE-2015-5986

• Webtjeneste

Tilgjengelig for: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.1 eller nyere

Virkning: En ekstern angriper vil kanskje kunne omgå tilgangsbegrensninger

Beskrivelse: En feltreferanse til et HTTP-hode manglet i konfigurasjonsfilene. Problemet ble løst ved å legge inn en feltreferanse til HTTP-hodet i konfigurasjonsfilene.

CVE-ID

CVE-2015-7031: en anonym forsker

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.