Slik bytter du til et annet abonnement

Bytt til en annen type Apple-abonnement, for eksempel et månedlig abonnement, et årsabonnement eller et studentabonnement.

Bytt abonnement

Endre abonnementet ditt

Bytt abonnement på iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt og deretter på Abonnementer.

3. Trykk på abonnementet du vil endre.

4. Trykk på Se alle abonnementer, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet.

Bildet har ingen alternativ tekst

Du kan også avbryte abonnementet ditt. Hvis det nye abonnementet inkluderer Familiedeling, kan du se hvordan du legger til et familiemedlem i abonnementet.

Bytt abonnement på Mac

1. Åpne App Store-appen.

2. Klikk på navnet ditt i sidepanelet. Hvis du ikke ser navnet ditt, klikker du på Logg på.

3. Klikk på Kontoinnstillinger. Du kan bli bedt om å logge på.

4. Rull til Abonnementer, og klikk deretter på Administrer.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Klikk på Rediger ved siden av abonnementet du vil endre.

6. Velg et annet abonnementsalternativ.

Du kan også avbryte abonnementet ditt. Hvis det nye abonnementet inkluderer Familiedeling, kan du se hvordan du legger til et familiemedlem i abonnementet.

Bytt abonnement på PC

1. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, og velg deretter Vis konto. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din først.

3. Rull til Abonnementer, og klikk deretter på Administrer.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Klikk på Rediger ved siden av abonnementet du vil endre.

5. Velg et annet abonnementsalternativ.

Du kan også avbryte abonnementet ditt. Hvis det nye abonnementet inkluderer Familiedeling, kan du se hvordan du legger til et familiemedlem i abonnementet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.