Konfigurer Finn iPhone på alle enhetene dine

Finn ut hvordan du konfigurerer Finn iPhone på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch og AirPods. Da kan du bruke Finn iPhone til å finne enheten din hvis du mister den.

Finn iPhone hjelper deg med å finne og beskytte Apple-enheten din hvis den blir borte eller stjålet. Bare logg deg på iCloud.com eller Finn iPhone-appen for å se enheten du har mistet på et kart, spille av en lyd for å hjelpe deg med å finne den, bruke Mistet-modus til å låse og spore den eller slette all den personlige informasjonen din eksternt.

Slik setter du opp Finn iPhone på iPad, iPod touch, Apple Watch og AirPods

1. Start på Hjem-skjermen.
  2. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud.
  3. Rull ned til bunnen, og trykk på Finn iPhone.
  4. Sveip for å slå på Finn iPhone og Send siste plassering.

Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Apple-ID-en din. Hvis du har glemt Apple-ID-en, kan vi hjelpe deg med å finne den.

Når du setter opp Finn iPhone, blir Apple Watch og AirPods som er sammenkoblet med iPhone, også konfigurert automatisk.

Slik setter du opp du Finn Mac

1. Gå til Apple-menyen.
  2. Klikk på Systemvalg > iCloud.
  3. Kryss av i ruten for å slå på Finn Mac.

Hvis du ser en Detaljer-knapp ved siden av Finn Mac, klikker du på Detaljer > Åpne Sikkerhet og personvern > Aktiver Stedstjenester. Hvis Aktiver Stedstjenester er nedtonet i Sikkerhet og personvern, klikker du på  og skriver inn navnet og passordet til datamaskinens administrator.