Bruk Siri Remote eller Apple TV Remote med Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon)

Finn ut hvordan du finner menyer og spiller av innhold med mer.

Følg denne fremgangsmåten for å bruke Siri Remote eller Apple TV Remote.*

Spill av innhold

Klikk på Touch-flaten på fjernkontrollen eller trykk på Spill av for å spille av eller sette pause på filmer, programmer, sanger og annet. Du kan også spole frem og tilbake eller finne spesielle funksjoner med mer.

Gå fremover

• Video: Trykk på Spill av og dra mot høyre eller hold nede på høyre side av Touch-flaten.
  • Lyd: Trykk på Touch-flaten når en sang spilles. Dra ned for å fokusere på sangens tidslinje, og dra deretter til høyre eller hold nede høyre side av Touch-flaten.

Gå tilbake

• Video: Trykk på Spill av og dra mot venstre eller hold nede på venstre side av Touch-flaten.
  • Lyd: Klikk på Touch-flaten mens en sang spilles av. Dra ned for å fokusere på sangens tidslinje, og dra deretter til venstre eller hold nede venstre side av Touch-flaten.

Bla gjennom innhold

• Trykk på høyre side av Touch-flaten under videoavspilling for å spole ti sekunder fremover. Klikk på venstre side for å spole ti sekunder bakover.
  • Klikk på Touch-flaten mens en sang spilles av. Dra ned for å fokusere på sangens tidslinje, og klikk deretter på høyre side av Touch-flaten for å spole ti sekunder fremover. Klikk på venstre side for å spole ti sekunder bakover.

Se flere innstillinger og funksjoner

• Video: Dra nedover under avspilling, og dra deretter mot høyre for å bla gjennom tilgjengelige alternativer. Hvis det finnes tilgjengelig, ser du innstillinger som undertekster, spesialtekst, videokapitler, lyd og høyttalerinnstillinger.
  • Lyd: Velg en sang og trykk på Spill for å spille den. Deretter trykker du på Touch-flaten for å se alle sporene i albumet eller spillelisten. Herfra kan du dra oppover og velge Mer-symbolet øverst på skjermen. Hvilke alternativer du ser, kan variere.

Finn ut mer

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) leveres med den samme fjernkontrollen overalt. I land og områder som støtter Siri kalles fjernkontrollen Siri Remote. Andre steder kalles den Apple TV Remote. Siri fungerer på begge fjernkontrollene så lenge Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) er konfigurert med et språk og land- eller regionsinnstillinger som støtter Siri.