Mac-maskiner som støtter Metal

Finn ut om Mac-maskinen din støtter Metal i OS X El Capitan og nyere.

Metal er en grafikk- og databehandlingsteknologi som er innebygd i macOS, iOS og tvOS. Med Metal kan hovedprosessoren (CPU) og grafikkprosessoren (GPU) arbeide mer effektivt sammen og gi en mer flytende grafikkopplevelse i spill og ytelseskrevende programmer. Disse Mac-maskinene støtter Metal (og Metal 2) i OS X El Capitan og nyere: