Flytt innhold manuelt fra Android-enheten til iPhone, iPad eller iPod touch

Her er noen tips for overføring av kontakter, bilder, musikk, dokumenter og annet fra Android-enheten til en ny iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan også bruke Flytt til iOS-appen til å flytte Android-innhold automatisk til en ny iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis ikke du kan bruke appen, kan du flytte innholdet manuelt i stedet.

E-post, kontakter og kalendere

Programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch fungerer med e-postleverandører som Google, Microsoft Exchange, Yahoo med flere, så du kan sannsynligvis beholde e-postkontoen, kontaktene og kalenderne du har for øyeblikket. For å komme i gang kan du legge til alle e-postkontoene dine på enheten. Deretter går du til Innstillinger > Kontoer og passord.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte e-post, kontakter og kalendere, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Bilder og videoer

Du flytter bilder og videoer fra Android-enheten til iPhone, iPad eller iPod touch ved å bruke en datamaskin:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til bildene og videoene. På de fleste enheter finner du disse filene i DCIM > Camera. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går deretter til DCIM > Camera.
  2. Velg bildene og videoene du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.
  4. På en Mac med macOS Catalina åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes. På datamaskinen synkroniserer du bildene dine til iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan finne bilder og videoer på enheten under Bilder > Albumer.

Du kan også bruke iCloud-bilder til å lagre bildene og videoene dine i iCloud, slik at du har tilgang til biblioteket ditt når som helst og fra alle enheter.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte bilder og videoer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Musikk

Når du bytter til en iPhone, iPad eller iPod touch, kan du ta musikken din med deg. Bare bruk en datamaskin til å overføre musikken. Hvis du bruker en musikkstrømmingsapp, kan du gå til App Store, skaffe deg appen og logge på med brukernavnet og passordet ditt. Hvis du bruker Apple Music, logger du inn på iPhone, iPad eller iPod touch.

Du flytter musikk fra Android-enheten til iPhone, iPad eller iPod touch ved å bruke en datamaskin:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til musikken. På de fleste enheter finner du disse filene i Music eller Musikk. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Musikk eller Music.
  2. Marker låtene du vil flytte, og dra dem deretter til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.
  4. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes og klikker på Sanger. På en Mac med macOS Catalina 10.15 åpner du Musikk.
  5. Åpne mappen der du lagrer sangene, og dra dem til Sanger-delen i Musikk-appen eller iTunes-biblioteket.
  6. Velg iPhone, iPad eller iPod touch, og klikk på Musikk. Du kan velge å synkronisere hele biblioteket eller velge bare låter eller artister du nettopp har lagt inn
  7. Klikk på Synkroniser. Du finner musikken din på iPhone, iPad eller iPod touch i Musikk-appen.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte musikk, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Bøker og PDF-filer

Når du skal flytte e-bøker fra Android-enheten, kan du enten importere dem til iPhone, iPad eller iPod touch eller åpne dem med apper som Kindle, Nook, Google Play Bøker og andre. For å åpne bøker ved hjelp av en app går du til App Store, skaffer deg appen og logger på med brukernavnet og passordet ditt.

Du flytter ePub-bøker og PDF-filer fra Android til iPhone, iPad eller iPod touch ved å bruke en datamaskin:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til bøkene og PDF-filene. På de fleste enheter finner du disse filene i Dokumenter eller Documents. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Dokumenter eller Documents.
  2. Velg bøkene og PDF-filene du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone til datamaskinen.
  4. På en Mac drar du bøkene og PDF-filene inn i Bøker-appen. På en PC drar du bøkene og PDF-filene til iTunes.
  5. På en Mac med macOS Catalina åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes og synkroniserer ePub-bøkene og PDF-filene. Du finner ePub-bøkene og PDF-filene på iPhone, iPad eller iPod touch i Bøker > Bibliotek.

Hvis du vil ha hjelp med å flytte bøker og PDF-filer, kontakter du Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Dokumenter

Hvis du lagrer dokumenter i skyen eller en annen tjeneste, for eksempel Dropbox, Google Disk eller Microsoft OneDrive, kan du laste ned den aktuelle appen fra App Store og deretter logge på. Du kan også samle alle filene i Filer-appen.

Uansett om filene er på iPhone, iPad eller iPod touch, i iCloud Drive eller på en annen tjeneste som Dropbox eller Box, kan du enkelt se gjennom, søke etter og organisere alle filene dine på ett sted.

Appene for Pages, Numbers og Keynote fungerer med flere filtyper, inkludert Microsoft Office-dokumenter. Hvis du ikke bruker skyen til å overføre dokumentene, kan du laste ned appene:

1. Gå til App Store på iPhone, iPad eller iPod touch, og installer Pages, Numbers og Keynote.
  2. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til dokumentene. På de fleste enheter finner du disse filene i Dokumenter eller Documents. På en Mac installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Dokumenter eller Documents.
  3. Marker dokumentene du vil flytte, og dra dem deretter til en mappe på datamaskinen.
  4. På en Mac med macOS Catalina åpner du Finder. På Mac med macOS Mojave 10.14 eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes og synkroniserer dokumentene til iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du trenger hjelp med å flytte dokumenter, kontakter du Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen>

Apper

De fleste apper du bruker på Android-enheten, finner du i App Store. Gå til App Store, søk etter de appene du har nå, og installer dem.

Hvis du trenger hjelp med apper og data fra tredjeparter, kontakter du apputvikleren.

Tilbake til toppen >

Få AppleCare+

Dekning du kan stole på. Med AppleCare+ får du dekning for uhell og prioritert tilgang til Apple-eksperter.

Kjøp eller finn ut mer >

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.