Flytt innhold manuelt fra Android-enheten til iOS-enheten

Her er noen tips for overføring av kontakter, bilder, musikk, dokumenter og mer fra Android-enheten til en ny iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan også bruke Flytt til iOS-appen til å flytte Android-innhold automatisk til den nye iOS-enheten. Hvis ikke du kan bruke appen, kan du flytte innholdet manuelt i stedet.

skjermbilde som viser Kontoer i Innstillinger

Mail, kontakter og kalendere

iOS fungerer med e-postleverandører som Google, Microsoft Exchange, Yahoo og flere, så du kan sannsynligvis beholde e-posten, kontaktene og kalenderne som du har nå. For å komme i gang kan du legge til hver av e-postkontoene dine på iPhone. Deretter går du til Innstillinger > Kontoer og passord.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte e-post, kontakter og kalendere, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Bilder og videoer

For å flytte bilder og videoer fra Android-enheten til iOS-enheten kan du bruke en datamaskin med iTunes:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn fram til bildene og videoene. På de fleste enheter finner du disse filene i DCIM > Kamera. På en Mac-maskin installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går deretter til DCIM > Kamera.
  2. Velg bildene og videoene som du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone til datamaskinen.
  4. Åpne iTunes på datamaskinen og synkroniser bildene til iPhone. Du kan finne bilder og videoer på iPhone under Bilder > Album.

Du kan også bruke iCloud-bilder til å beholde bildene og videoene dine i iCloud, slik at du har tilgang til biblioteket ditt akkurat når du vil og fra alle slags enheter.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte bilder og videoer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Musikk

Når du bytter til iPhone, kan du ta musikken din med deg. Bare bruk en datamaskin med iTunes til å overføre musikken. Hvis du bruker en musikkstrømmingsapp, kan du gå til App Store, hente appen og logge på med brukernavnet og passordet ditt. Hvis du bruker Apple Music, kan du bare logge på iOS-enheten din.

For å flytte musikk fra Android-enheten til iOS-enheten kan du bruke en datamaskin med iTunes:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn fram til musikken. På de fleste enheter finner du disse filene i Musikk. På en Mac-maskin installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Musikk.
  2. Marker låtene du vil flytte, og dra dem deretter til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone-enheten til datamaskinen.
  4. Åpne iTunes på datamaskinen, gå til biblioteket, og klikk på Musikk.
  5. Åpne mappen der du plasserte låtene, og dra dem til Musikk-visningen i iTunes.
    skjermbilde som viser sanger i iTunes
  6. Velg iOS-enhet og klikk på Musikk. Du kan velge å synkronisere hele biblioteket eller velge bare låter eller artister du nettopp har lagt inn.
  7. Klikk på Synkroniser. På iPhone finner du musikken i Musikk-appen.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte musikk, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Bøker og PDF-filer

Når du skal flytte e-bøker fra Android-enheten, kan du enten importere dem til iOS-enheten eller åpne dem med apper som Kindle, Nook, Google Play Books og andre. For å åpne bøker ved hjelp av en app går du til App Store, henter appen og logger på med brukernavnet og passordet ditt.

Bruk en datamaskin med iTunes til å flytte ePub-bøker og PDF-filer fra Android-enheten til iOS-enheten:

1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn fram til bøkene og PDF-filene. På de fleste enheter finner du disse filene i Dokumenter. På en Mac-maskin installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Dokumenter.
  2. Velg bøkene og PDF-filene som du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone-enheten til datamaskinen.
  4. Dra bøkene og PDF-filene til biblioteket. På Mac går du til til Bøker >-Liste og drar bøkene dine dit. På en PC, går du til iTunes > Bøker.
  5. Åpne iTunes på datamaskinen og synkroniser ePub-bøkene og PDF-filene. Du kan finne ePub-bøkene og PDF-filene dine i iPhone inBooks > Alle bøker.

Hvis du vil ha hjelp til å flytte bøker og PDF-filer, kontakter du Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen >

Dokumenter

Hvis du lagrer dokumenter i skyen eller andre tjenester som Dropbox, Google Drive eller Microsoft OneDrive, kan du laste ned appen fra App Store og deretter logge på. Du kan også samle alle filene i Filer-appen.

Uansett om filene er på iOS-enheten, i iCloud Drive eller på en annen tjeneste som Dropbox eller Box, kan du enkelt se gjennom, søke og organisere alle filene dine på ett sted.

iOS-appene for Pages, Numbers og Keynote fungerer med flere filtyper, inkludert Microsoft Office-dokumenter. Hvis du ikke bruker skyen til å overføre dokumentene, kan du laste ned appene:

1. Gå til App Store på iPhone, og installer Pages, Numbers og Keynote.
  2. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn fram til dokumentene. På de fleste enheter finner du disse filene i Dokumenter. På en Mac-maskin installerer du Android File Transfer, åpner programmet og går til Dokumenter.
  3. Marker dokumentene du vil flytte, og dra dem deretter til en mappe på datamaskinen.
  4. Åpne iTunes på datamaskinen, og synkroniser dokumentene til iOS-enheten.

Hvis du trenger hjelp til å flytte dokumenter, kontakter du Apple-kundestøtte.

Tilbake til toppen>

Apper

De fleste apper du bruker på Android-enheten, finner du i App Store. Gå til App Store, søk etter de appene du har nå, og installer dem.

Hvis du trenger hjelp med tredjepartsapper og -data, kontakter du apputvikleren.

Tilbake til toppen >

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.