Slik bytter du til et annet abonnement

Bytt til en annen type Apple-abonnement, for eksempel et månedlig abonnement, et årsabonnement eller et studentabonnement.

Bytt abonnement

Bytt abonnement på iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Abonnementer.
  3. Trykk på navnet på abonnementet du vil endre.
  4. Trykk på Se alle abonnementer, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet.
  5. Hvis du valgte et abonnement som du kan dele med familien, slår du på Share with Family (Del med familien). (Ser du ikke Share with Family (Del med familien)? Konfigurer Familiedeling eller bli med i en familie, og gå deretter tilbake til listen over abonnementer og slå på Share with Family (Del med familien).) Hvis du ikke vil dele abonnementet med familien, slår du av Share with Family (Del med familien).

Bytt abonnement på Mac

1. Åpne App Store-appen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller navnet ditt nederst i sidepanelet.
  3. Klikk på Kontoinnstillinger øverst i vinduet. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Bla til Abonnementer på siden som vises, og klikk deretter på Administrer.
    Mac som viser Administrer-knappen ved siden av Abonnementer på Kontoinnstillinger-siden i App Store.
  5. Klikk på Endre ved siden av abonnementet du vil endre.
  6. Velg et annet abonnementsalternativ.
  7. Hvis du valgte et abonnement som du kan dele med familien, velger du Del nye abonnementer. (Ser du ikke Del nye abonnementer? Konfigurer Familiedeling eller bli med i en familie, og gå deretter tilbake til denne siden og slå på Del nye abonnementer.) Hvis du ikke vil dele abonnementet med familien, slår du av Del nye abonnementer.

Bytt abonnement på PC

1. Åpne iTunes på PC-en.
  2. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto, etterfulgt av Vis konto.
  3. Rull til Innstillinger-delen. Ved siden av Abonnementer klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Endre ved siden av abonnementet du vil endre.
  5. Velg et annet abonnementsalternativ.

Bytt abonnement på Apple TV

1. Åpne Innstillinger.
  2. Velg Brukere og kontoer, og velg deretter kontoen din.
  3. Velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil endre.
  5. Velg et annet abonnementsalternativ.
  6. Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du har konfigurert Familiedeling eller blitt med i en eksisterende familiegruppe.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.