Endre abonnementet ditt fra Apple

Bytt abonnement til en annen type, for eksempel et månedlig abonnement, et årsabonnement eller et studentabonnement. Og se en liste over hvilke abonnementer Apple tilbyr.

Slik endrer du abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Abonnementer.
  3. Trykk på navnet på abonnementet du vil endre.
  4. Hvis forskjellige typer abonnementer er tilgjengelige, vises det en liste. Trykk på alternativet du ønsker.
  5. Trykk på Kjøp.
  6. Hvis du valgte et abonnement som du kan dele med familien, blar du ned og slår på Share with Family (Del med familien). (Ser du ikke Share with Family (Del med familien)? Konfigurer Familiedeling eller bli med i en familie, og gå deretter tilbake til denne siden og slå på Share with Family (Del med familien).) Hvis du ikke vil dele abonnementet med familien, slår du av Share with Family (Del med familien).

Endre abonnement på Mac

1. Åpne App Store-appen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller navnet ditt nederst i sidepanelet.
  3. Klikk på Vis informasjon øverst i vinduet. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Bla til Abonnementer på siden som vises, og klikk deretter på Administrer.
    App Store på Mac som viser Administrer-knappen ved siden av abonnementer.
  5. Klikk på Endre ved siden av abonnementet du vil endre.
  6. Velg et annet abonnementsalternativ.
  7. Hvis du valgte et abonnement som du kan dele med familien, blar du ned og slår på Share with Family (Del med familien). (Ser du ikke Share with Family (Del med familien)? Konfigurer Familiedeling eller bli med i en familie, og gå deretter tilbake til denne siden og slå på Share with Family (Del med familien).) Hvis du ikke vil dele abonnementet med familien, slår du av Share with Family (Del med familien).

Endre abonnement på Apple TV

1. Åpne Innstillinger.
  2. Velg Brukere og kontoer, og velg deretter kontoen din.
  3. Velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil endre.
  5. Velg et annet abonnementsalternativ.
  6. Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du har konfigurert Familiedeling eller blitt med i en eksisterende familiegruppe.

Endre abonnement på Apple Watch

1. Åpne App Store på Apple Watch.
  2. Bla til Konto, og trykk på det.
  3. Trykk på Abonnementer.
  4. Trykk på abonnementet du vil endre.
  5. Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du har konfigurert Familiedeling eller blitt med i en eksisterende familiegruppe.

Følgende abonnementer er tilgjengelige

Apple One

• Kombiner abonnement fra Apple, inkludert Apple Music, Apple Arcade, iCloud-lagring med mer – til én lav pris. Velg et individuelt abonnement, et familieabonnement eller et Premier-abonnement.

Apple Music (Se pris og detaljer)

• Månedlig individuelt abonnement
  • Årlig individuelt abonnement
  • Familieabonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • Studentabonnement

Apple Arcade (Se pris og detaljer)

• Månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • Årlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apple TV+ (Se pris og detaljer)

• Månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • Årlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apple News+ (Se pris og detaljer)

• Bare månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apple TV-kanaler

• Bare månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apper som ikke er laget av Apple

• Følg fremgangsmåten i denne artikkelen for å se hvilke abonnementer som er tilgjengelige. Noen abonnementer kan deles med familiemedlemmer.

Noen abonnementer er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. Finn ut hvilke tjenester som er tilgjengelige i landet ditt eller regionen din.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.