Endre abonnement

Bytt abonnement til et familieabonnement, et studentabonnement eller et individuelt abonnement. Eller bytt til en årlig eller månedlig betalingsplan.

Følgende abonnementer er tilgjengelige

Apple Music

• Månedlig individuelt abonnement
  • Årlig individuelt abonnement
  • Familieabonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • Studentabonnement

Apple Arcade

• Månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • Årlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apple News+

• Bare månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apple TV+

• Månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • Årlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)
  • I en begrenset periode er tilgang til Apple TV+ kostnadsfritt med et Apple Music-studentabonnement. Familiedeling er ikke inkludert i dette abonnementet.

Apple TV-kanaler

• Bare månedlig abonnement (inkluderer opptil 6 familiemedlemmer)

Apper som ikke er laget av Apple

• Følg fremgangsmåten i denne artikkelen for å se hvilke abonnementer som er tilgjengelige.

Slik endrer du abonnement

iPhone som viser Apple Music-abonnementsalternativer, inkludert familieabonnement, individuelt månedlig abonnement, individuelt årlig abonnement og studentabonnement.

Endre abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Abonnementer.*
  3. Trykk på abonnementet du vil endre.
  4. Velg et annet abonnementsalternativ. Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du har konfigurert Familiedeling eller blitt med i en eksisterende familiegruppe.

* Hvis du ikke ser «Abonnementer» i Innstillinger-appen, trykker du på «iTunes og App Store» i stedet. Trykk på Apple-ID-en din (som vanligvis er e-postadressen din), og trykk deretter på Vis Apple-ID. Logg inn, bla til Abonnementer, og trykk deretter på Abonnementer.

Endre abonnement på Mac

1. Åpne App Store-appen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller navnet ditt nederst i sidepanelet.
  3. Klikk på  Vis informasjon øverst i vinduet. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Bla til Abonnementer på siden som vises, og klikk deretter på Administrer.
    App Store på Mac som viser Administrer-knappen ved siden av abonnementer.
  5. Klikk på Rediger ved siden av abonnementet du vil endre.
  6. Velg et annet abonnementsalternativ. Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du har konfigurert Familiedeling eller blitt med i en eksisterende familiegruppe.

Endre abonnement på Apple TV

1. Åpne Innstillinger.
  2. Velg Brukere og kontoer, og velg deretter kontoen din.
  3. Velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil endre.
  5. Velg et annet abonnementsalternativ. Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du har konfigurert Familiedeling eller blitt med i en eksisterende familiegruppe.

Del abonnementet ditt med familiemedlemmer

Hvis du velger et abonnement du kan dele med familiemedlemmer, må du sørge for at du bruker Familiedeling. Konfigurer Familiedeling eller bli med i en eksisterende familiegruppe.

Når du blir med i et eksisterende familieabonnement, kanselleres det individuelle abonnementet eller studentabonnement ditt ved slutten av neste faktureringssyklus.

Få hjelp med andre faktureringsproblemer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.