Slå på Synkroniser bibliotek med Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du slå på Synkroniser bibliotek for å få tilgang til musikkbiblioteket og musikk du har lastet ned fra Apple Music, på alle enhetene dine.

Dette trenger du

Tilgangen til Apple Music varierer etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Slå på Synkroniser bibliotek

Med nyeste versjon av iOS, iPadOS og macOS er Synkroniser bibliotek påslått som standard. Hvis du har slått av Synkroniser bibliotek, kan du slå det på igjen. Bare følg fremgangsmåten for enheten din nedenfor.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > Musikk.
  2. Slå på Synkroniser bibliotek. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke valget om å slå på Synkroniser bibliotek.

Hvis Synkroniser bibliotek holder på å bli oppdatert eller er avslått, ser du en beskjed øverst på Bibliotek-fanen i Apple Music-appen.

På Mac

1. Åpne Apple Music.
  2. I menylinjen øverst på skjermen velger du Musikk > Preferanser.
  3. Gå til Generelt-fanen og velg Synkroniser bibliotek for å slå det på. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke valget om å slå på Synkroniser bibliotek.
  4. Klikk på OK.

Hvis du har et stort musikkbibliotek, kan det ta litt tid å laste opp og synkronisere musikkbiblioteket på alle enhetene dine.

På PC med iTunes for Windows

I iTunes for Windows er iCloud-musikkbiblioteket ikke slått på som standard. Slik slår du på iCloud-musikkbiblioteket:

1. Åpne iTunes.
  2. I menylinjen øverst på skjermen velger du Rediger > Preferanser.
  3. Gå til Generelt-fanen og velg iCloud-musikkbiblioteket for å slå det på. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke valget om å slå på iCloud-musikkbiblioteket.
  4. Klikk på OK.

Hvis du har et stort musikkbibliotek, kan det ta litt tid å laste opp og synkronisere musikkbiblioteket på alle enhetene dine.

På andre enheter

Hvis du abonnerer på Apple Music, har du også tilgang til musikkbiblioteket ditt – uten å slå på Synkroniser bibliotek – på andre enheter som støtter Apple Music-appen, og på music.apple.com.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music