Slå på iCloud-musikkbibliotek

Når iCloud-musikkbiblioteket er slått på, får du tilgang til hele musikksamlingen din på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Med Apple Music-abonnementet ditt får du tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine så lenge du er logget på dem med samme Apple-ID og har slått på iCloud-musikkbiblioteket.

Apple Music-funksjoner og -innhold varierer etter land og region.

Slå på iCloud-musikkbibliotek

Sørg for at du er logget på alle enhetene dine med Apple-ID-en du bruker for Apple Music-abonnementet ditt. Deretter følger du disse trinnene for å slå på iCloud-musikkbiblioteket.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > Musikk og trykk på iCloud-musikkbibliotek for å slå på tjenesten.
  2. Hvis du allerede har musikk på enheten din, blir du spurt om du vil beholde musikken som er på enheten.
    Hvis du velger Behold musikk*, blir musikken på enheten din lagt til i iCloud-musikkbiblioteket ditt.
    Hvis du velger Slett og erstatt, blir musikken på enheten din erstattet med innholdet fra iCloud-musikkbiblioteket ditt.

På Mac eller PC

1. Mac: Velg iTunes > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen.

Windows: Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  2. Velg iCloud-musikkbibliotek på Generelt-fanen for å slå det på.
  3. Klikk på OK.

Hvis du ikke ser innholdet ditt på alle enhetene dine

På datamaskinen som inneholder det opprinnelige musikkbiblioteket ditt må du kontrollere at du er logget på iTunes med Apple-ID-en du bruker med Apple Music og har slått på iCloud-musikkbibliotek. Deretter velger du Fil > Bibliotek > Oppdater iCloud-musikkbibliotek i menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet.

Sørg for at du har nyeste versjon av iOS, macOS og iTunes på enhetene dine for å logge på med Apple-ID-en du bruker med Apple Music.

Les mer

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du lese om den beste måten å få musikken din på alle enhetene dine. Du kan også laste ned tidligere iTunes Store-kjøp på nytt på hvilken som helst enhet.

* Når du velger Slå sammen, blir sanger på enheten som er i Apple Music-katalogen, umiddelbart tilgjengelig på de andre enhetene dine. På iPhone, iPad og iPod touch blir sanger som vi ikke finner treff for, vist på de andre enhetene. Du kan imidlertid ikke spille dem av på de andre enhetene før du laster dem opp fra Mac-maskinen eller PC-en med iTunes.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.