Slå på iCloud-musikkbibliotek med Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du slå på iCloud-musikkbibliotek for å få tilgang til hele iTunes-biblioteket ditt og all musikk du legger til fra Apple Music-katalogen, på alle enhetene dine.

Slå på iCloud-musikkbibliotek

Før du kan slå på iCloud-musikkbibliotek, må du sørge for at du er logget på alle enhetene dine med Apple-ID-en du bruker med Apple Music. Deretter følger du fremgangsmåten for enheten din.

Apple Music-funksjoner og -innhold varierer etter land og region.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > Musikk og trykk på iCloud-musikkbibliotek for å slå på tjenesten. Du ser ikke et valg om å slå på iCloud-musikkbibliotek før du registrerer deg for Apple Music eller iTunes Match.
    En iPhone X med Music-innstillinger. iCloud-musikkbibliotek er slått på.
  2. Hvis du allerede har musikk på enheten din, blir du spurt om du vil beholde musikken som er på enheten.
    Hvis du velger Behold musikk*, blir musikken på enheten din lagt til i iCloud-musikkbiblioteket ditt.
    Hvis du velger Slett og erstatt, blir musikken på enheten din erstattet med innholdet fra iCloud-musikkbiblioteket ditt.

* Når du velger Slå sammen, blir sanger på enheten som er i Apple Music-katalogen, umiddelbart tilgjengelig på de andre enhetene dine. På iPhone, iPad og iPod touch blir sanger som vi ikke finner treff for, vist på de andre enhetene. Men du kan ikke spille dem av på de andre enhetene din før du logger på iCloud-musikkbibliotek i iTunes.

På Mac eller PC

1. Mac: Velg iTunes > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen.
    Et iTunes for Mac-vindu med iTunes Store. iTunes-menyen er åpen i forgrunnen, og Valg er markert.
    Windows: Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
    Et iTunes for Windows-vindu med iTunes Store. iTunes-menyen er åpen i forgrunnen, og Valg er markert.
  2. Velg iCloud-musikkbibliotek på Generelt-fanen for å slå det på. Du ser ikke et valg om å slå på iCloud-musikkbibliotek før du registrerer deg for Apple Music eller iTunes Match.
    Valg-panelet i iTunes på Mac. Avkrysningsruten ved siden av iCloud-musikkbibliotek er valgt.
  3. Klikk på OK.

Om iCloud-musikkbibliotek på andre enheter

Apple TV, Android-enheter og enkelte andre enheter kan få tilgang til iCloud-musikkbibliotek så lenge du er logget på alle enhetene med samme Apple-ID som du bruker for Apple Music. På disse enhetene er det ikke noe valg om å slå av eller på iCloud-musikkbibliotek.

Hvis du ikke ser innholdet ditt på alle enhetene dine

Sørg for at du har nyeste versjon av iOS på iPhone, iPad eller iPod touch, macOS og iTunes på datamaskinen eller Apple Music-appen på Android-enheten.

På datamaskinen som inneholder det opprinnelige musikkbiblioteket ditt, må du deretter kontrollere at du er logget på iTunes med Apple-ID-en du bruker med Apple Music og har slått på iCloud-musikkbibliotek. Deretter velger du Fil > Bibliotek > Oppdater iCloud-musikkbibliotek i menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet.

Les mer

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du lese om den beste måten å få musikken din på alle enhetene dine. Du kan også laste ned tidligere iTunes Store-kjøp på nytt på hvilken som helst enhet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.