Bruke Keynote sammen med Apple Watch

Les om hvordan du bruker Apple Watch til å styre en Keynote-presentasjon.

Presentasjon som vises på iPhone

Kom i gang

Dette trenger du:

• En sammenkoblet Apple Watch og iPhone.
  • Keynote for iOS 2.5.3 eller nyere på iPhone. Åpne Keynote for iOS 2.5.3 eller nyere på iPhone minst én gang før du bruker Keynote på Apple Watch.
  • Keynote på Apple Watch. Bruk Apple Watch-appen på iPhone til å installere den nyeste versjonen av Keynote. Du kan forsikre deg om at appen er installert ved å åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykke på Min Apple Watch > Keynote > Vis app på Apple Watch.

Keynote fungerer best med disse innstillingene:

1. Åpne Innstillinger-appen på Hjem-skjermen til Apple Watch.
  2. Trykk på Generelt > Lys opp skjerm.
  3. Slå på Lys opp skjermen når armen løftes.
  4. Velg Forrige aktivitet under Fortsett til.

Du kan også sjekke innstillingene fra iPhone:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min klokke-fanen.
  2. Trykk på Generelt > Lys opp skjerm.
  3. Slå på Lys opp skjermen når armen løftes.
  4. Velg Fortsett siste aktivitet under Når armen løftes.

Styre en Keynote-presentasjon fra Apple Watch

Apple Watch kan styre en presentasjon på iPhone hvis:

• iPhone er koblet til en ekstern skjerm med en adapter eller AirPlay.
  • Det ikke er noen presentasjonsenheter som Mac- eller iPad-enheter, koblet sammen med Keynote for iOS på iPhone.
  • Du har en presentasjon åpen eller under avspilling i Keynote for iOS på iPhone.

Du kan også bruke Apple Watch til å styre presentasjoner på en annen enhet, for eksempel Mac, hvis:

• Keynote for iOS er åpen og viser Keynote Remote-skjermen.
  • Det er en presentasjonsenhet som en Mac- eller iPad-enhet, koblet sammen med Keynote for iOS på iPhone, iPhone ikke er koblet til en ekstern skjerm med en adapter eller AirPlay og du ikke har en presentasjon åpen eller under avspilling i Keynote for iOS på iPhone.

Les om hvordan du kobler en presentasjonsenhet sammen med Keynote for iOS på iPhone.

Spille av en presentasjon eller gå til neste lysbilde eller bygg

Når Keynote-presentasjonen er klar, åpner du Keynote-appen på Apple Watch:

• Hvis du må starte lysbildeserien, vil du se Spill av-knappen avspillingsknapp. Trykk på Spill av for å starte presentasjonen.
  • Hvis lysbildeserien spilles av, vil du se Neste-knappen Neste-knapp. Trykk på Neste for å gå til neste lysbilde eller bygg.

Gå tilbake eller avslutte en presentasjon

Trykk hardt på skjermen for å få disse valgene:

• Trykk på Tilbake-knappen Tilbake-knapp for å gå til forrige lysbilde eller nullstille byggene på det gjeldende lysbildet.
  • Trykk på Avslutt-knappen Avslutt-knapp for å avslutte lysbildeserien.

Hvis du velger Tilbake, vil du se både   og Neste på Apple Watch til du avslutter Keynote eller Apple Watch går i dvale.