Sikkerhetskopiere Apple Watch

Les om hvordan iPhone sikkerhetskopierer og lagrer Apple Watch-data.

Apple Watch-innhold sikkerhetskopieres automatisk til en tilkoblet iPhone, slik at du kan gjenopprette Apple Watch fra en sikkerhetskopi. Når du sikkerhetskopierer iPhone til iCloud eller iTunes, vil iPhone-sikkerhetskopien også inkludere Apple Watch-data.

Apple Watch-sikkerhetskopien inkluderer følgende:

• Appspesifikke data (for innebygde apper) og innstillinger (for innebygde og tredjeparts apper). Dette kan for eksempel være Maps, avstand, enheter og innstillinger for Mail, kalender, aksjer og vær.
  • Applayout på Hjem-skjermen
  • Innstillinger for urskive, inkludert den gjeldende urskiven, tilpasninger og rekkefølge
  • Innstillinger for Dock, inkludert rekkefølgen, om du sorterer etter favoritter eller nyeste, og tilgjengelige apper
  • Generelle systeminnstillinger som urskive, lysstyrke, lyd og haptiske innstillinger
  • Helse- og kondisjonsdata som historikk, prestasjoner, Trening- og Aktivitet-kalibreringsdata fra Apple Watch og brukerregistrerte data (for å sikkerhetskopiere helse- og kondisjonsdata må du bruke iCloud eller en kryptert iTunes-sikkerhetskopi.)
  • Varslingsinnstillinger
  • Spillelister, album og mixer som er synkronisert til Apple Watch og Musikk-innstillingene dine
  • Siris innstilling for taletilbakemelding for Apple Watch Series 3 som kontrollerer når Siri snakker
  • Synkroniserte fotoalbum (for å se hvilke album som synkroniseres, kan du åpne Apple Watch-appen, trykke på Min Apple Watch-fanen og deretter velge Bilder > Synkroniserte album.)
  • Tidssone

Sikkerhetskopien vil ikke inkludere:

• Bluetooth-sammenkoblinger
  • Kreditt- eller betalingskort som brukes til Apple Pay på Apple Watch
  • Sikkerhetskoden for Apple Watch

Når du kobler Apple Watch fra iPhone, oppretter iPhone automatisk en sikkerhetskopi av Apple Watch. En frakobling vil slette alle data fra Apple Watch. Hvis Apple Watch blir frakoblet mens den er utenfor rekkevidden til iPhone, er det ikke sikkert at sikkerhetskopien inneholder de nyeste dataene. Når du er klar, kan du koble til Apple Watch igjen og konfigurere den fra en sikkerhetskopi.