Bruk aktivitetsappen på Apple Watch

Med aktivitetsappen på Apple Watch kan du følge med på hvor mye du beveger deg, trener og står oppreist fra dag til dag.

En animert GIF av en Apple Watch-urskive som viser «Du nådde alle tre målene!»- varsling

Spor aktiviteten din

For å komme i gang åpner du Aktivitet på Apple Watch og følger fremgangsmåten på skjermen. Apple Watch gir deg beskjed når du når målene dine, og du får forslag og oppmuntring til å slutte ringene dine. Finn ut hvordan du slutter hver ring eller endrer målene dine.

Et bilde av bevegelsesringen.

Bevegelse

Bevegelsesringen viser hvor mange aktive kalorier du har brent så langt. Nå det daglige bevegelsesmålet ved å brenne aktive kalorier hver dag. Aktive kalorier er i motsetning til hvile, kalorier du brenner ved å stå eller bevege deg rundt. Få hjelp med å tjene opp poeng for bevegelse og trening.

For brukere som er 13 år eller yngre, viser bevegelsesringen hvor mange minutter brukeren har brukt å bevege seg aktivt.

Et bilde av treningsringen

Trening

Treningsringen viser hvor mange minutter med energikrevende aktivitet du har gjennomført.  Nå det daglige treningsmålet ditt ved å trene i minst 30 minutter hver dag. Finn ut hvordan du når treningsmålet ditt

Et bilde av Oppreist-ringen

Stå oppreist

Oppreist-ringen viser antall timer da du har stått oppreist og beveget deg i minst ett minutt. Nå det daglige Oppreist-målet ditt ved å stå oppreist og bevege deg omkring i minst 1 minutt i 12 ulike timer gjennom dagen.  Selv om du står hele dagen, må du fortsatt bevege deg rundt for å få kreditt for å stå.

Hvis du oppgir at du bruker rullestol, byttes Oppreist-ringen ut med Rulling-ringen. Rulling viser i hvilke timer du har skjøvet deg rundt i minst 1 minutt.

Sjekk aktivitetshistorikken din

Du kan sjekke dagens fremgang på Apple Watch, eller du kan sjekke hele historikken via Mosjon-appen på iPhone.

På iPhone

1. Åpne Mosjon-appen på iPhone.

2. Trykk på Aktivitet på sammendragsfanen for å se informasjon om den daglige aktiviteten din.

3. the calendar  to see your progress for the month. On the calendar, a green dotNo alt supplied for Image appears next to the days that you worked out.

En iPhone-skjerm som viser et sammendrag av den totale aktiviteten for måneden
  4. Trykk på en dag for å se mer informasjon.

5. For å få informasjon om en treningsøkt, for eksempel rute eller totaldistanse, blar du ned til Treningsøkter og trykker deretter på økten.*

På Apple Watch

1. Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch.

2. Trykk på søylediagrammetBildet har ingen alternativ tekst øverst til venstre for å se det ukentlige sammendraget ditt, eller sveip opp for å se detaljer for hver ring.

3. Sveip opp igjen for å vise mer, for eksempel totalt antall skritt, distanse og treningsøkter.

Nåværende trinn, avstand og etasjer du har gått i aktivitetsappen på Apple Watch.

Angi aktivitetspåminnelser

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.

2. Trykk på Min klokke-fanen og deretter på Aktivitet.

3. Velg varslinger og påminnelser. Motivasjonsvarslingene er for eksempel basert på fremgangen du har hatt tidligere.

En iPhone-skjerm som viser alternativene for aktivitetsvarsler og -påminnelser

Finn ut mer

* Hvilke målinger som vises, avhenger av treningstypen. For eksempel er rute tilgjengelig for utendørstrening som gåturer, løping, svømming i åpent vann eller sykling hvis du har GPS.