Bruke Aktivitet-appen på Apple Watch

Med Aktivitet-appen på Apple Watch kan du følge med på hvor mye du beveger deg, trener og står oppreist fra dag til dag.

Du har nådd alle tre målene!

Spor aktiviteten din

For å komme i gang åpner du appen på Apple Watch og skriver inn litt informasjon om deg selv. Apple Watch gir deg beskjed når du når målene dine, og du får forslag og oppmuntring til å fullføre sirklene dine. Finn ut hvordan du fullfører hver sirkel nedenfor.

Flytt

Bevegelse-sirkelen viser hvor mange aktive kalorier du har brent så langt. Nå det daglige bevegelsesmålet ved å brenne aktive kalorier hver dag. Aktive kalorier er i motsetning til hvile, kalorier du brenner ved å stå eller bevege deg rundt. Få hjelp med å tjene opp poeng for Bevegelse og Trening.

Finn ut hvordan du endrer bevegelsesmålet ditt:

1. Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch.
  2. Gå til sirklene dine, og trykk deretter hardt på skjermen.
  3. Trykk for å øke eller redusere antall aktive kalorier for det daglige målet ditt for Bevegelse.
    Endre det daglige målet ditt for bevegelse: 450 kalorier.
  4. Trykk på Oppdater når du er ferdig.

Du kan justere målet for Bevegelse, men ikke målene for Trening eller Oppreist.

Trening

Trening-sirkelen viser hvor mange minutter med energikrevende aktivitet du har gjennomført så langt. Nå det daglige treningsmålet ditt ved å trene i minst 30 minutter hver dag.Du kan ikke endre målet ditt for Trening, men du kan endre målet for Bevegelse.

Finn ut hvordan du når treningsmålet ditt

Stå oppreist

Oppreist-sirkelen viser antall timer da du har stått oppreist og beveget deg i minst ett minutt. Nå det daglige Oppreist-målet ditt ved å stå oppreist og bevege deg omkring i minst 1 minutt i 12 ulike timer gjennom dagen. Selv om du står hele dagen, må du fremdeles bevege deg rundt.

Hvis du oppgir at du bruker rullestol, byttes Oppreist-ringen ut med Rulling-ringen. Rulling viser i hvilke timer du har skjøvet deg rundt i minst 1 minutt.

Du kan ikke endre målet ditt for Oppreist eller Rulling, men du kan endre målet for Bevegelse.

Sjekk aktivitetshistorikken din

Du kan sjekke dagens fremgang på Apple Watch, eller du kan sjekke hele historikken via Aktivitet-appen på iPhone.

På telefonen

1. Åpne Aktivitet-appen på iPhone.
  2. Trykk på Historikk-fanen for å se informasjon om den daglige aktiviteten din. En grønn prikk vises i kalenderen på dagene du har trent.
    Aktivitetshistorikk for juni.
  3. Trykk på en dag for å se mer informasjon.
  4. For å få informasjon om en treningsøkt, for eksempel rute eller totaldistanse, trykker du Treningsøkter-fanen og deretter på objektet.*

På Apple Watch

1. Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch.
  2. Dra opp for å se detaljer for hver sirkel.
    Mål for Bevegelse, Trening og Oppreist på Apple Watch.
  3. Sveip opp igjen for å se mer, for eksempel totalt antall skritt, distanse og treningsøkter.
  4. Hvis du vil se et ukentlig sammendrag, trykker du hardt på skjermen og deretter på Ukentlig sammendrag.

Angi påminnelser

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min klokke-fanen og deretter på Aktivitet.
  3. Velg varslinger og påminnelser. Coaching-varslingene er for eksempel basert på hvilken framgang du har hatt.
    Aktivitet-innstillinger i Watch-appen på iPhone.

* Hvilke måledata som vises avhenger av typen treningsøkt. For eksempel er rute tilgjengelig for utendørstrening som gåturer, løping, svømming i åpent vann eller sykling hvis du har GPS.