Bruke Aktivitet-appen på Apple Watch

Med Aktivitet-appen på Apple Watch kan du følge med på hvor mye du beveger deg, trener og står oppreist fra dag til dag.

Du har nådd alle tre målene!

Spor aktiviteten din

For å komme i gang åpner du appen på Apple Watch og skriver inn litt informasjon om deg selv. Apple Watch gir deg beskjed når du når målene dine, og du får forslag og oppmuntring til å slutte ringene dine. Finn ut hvordan du slutter hver ring nedenfor.

Bevegelse

Bevegelse-ringen viser hvor mange aktive kalorier du har brent så langt. Nå det daglige bevegelsesmålet ved å brenne aktive kalorier hver dag. Aktive kalorier er i motsetning til hvile, kalorier du brenner ved å stå eller bevege deg rundt. Få hjelp med å tjene opp poeng for Bevegelse og Trening.

Finn ut hvordan du endrer bevegelsesmålet ditt:

1. Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch.
  2. Gå til ringene dine, og trykk deretter hardt på skjermen.
  3. Trykk for å øke eller redusere antall aktive kalorier for det daglige målet ditt for Bevegelse.
    Endre det daglige målet ditt for bevegelse: 450 kalorier.
  4. Trykk på Oppdater når du er ferdig.

Du kan justere målet for Bevegelse, men ikke målene for Trening eller Oppreist.

Trening

Trening-ringen viser hvor mange minutter med energikrevende aktivitet du har gjennomført så langt. Nå det daglige målet ditt for Trening ved å trene i minst 30 minutter hver dag. Du kan ikke endre målet ditt for Trening, men du kan endre målet for Bevegelse.

Finn ut hvordan du når treningsmålet ditt

Stå oppreist

Oppreist-ringen viser antall timer da du har stått oppreist og beveget deg i minst ett minutt. Nå det daglige Oppreist-målet ditt ved å stå oppreist og bevege deg rundt i minst 1 minutt i 12 ulike timer gjennom dagen. Selv om du står hele dagen, må du fremdeles bevege deg rundt.

Hvis du oppgir at du bruker rullestol, byttes Oppreist-ringen ut med Rulling-ringen. Rulling viser i hvilke timer du har skjøvet deg rundt i minst 1 minutt.

Du kan ikke endre målet ditt for Oppreist eller Rulling, men du kan endre målet for Bevegelse.

Sjekk aktivitetshistorikken din

Du kan sjekke dagens fremgang på Apple Watch, eller du kan sjekke hele historikken via Aktivitet-appen på iPhone.

På telefonen

1. Åpne Aktivitet-appen på iPhone.
  2. Trykk på Historikk-fanen for å se informasjon om den daglige aktiviteten din. En grønn prikk vises i kalenderen på dagene du har trent.
  3. Trykk på en dag for å se mer informasjon.
  4. For å få informasjon om en treningsøkt, for eksempel rute eller totaldistanse, trykker du på Treningsøkter-fanen og deretter på økten.*

På Apple Watch

1. Åpne Aktivitet-appen på Apple Watch.
  2. Sveip opp for å se detaljer for hver ring.
  3. Sveip opp igjen for å se mer, for eksempel totalt antall skritt, distanse og treningsøkter.
  4. Hvis du vil se en ukentlig oversikt, trykker du hardt på skjermen og deretter på Ukentlig oversikt.

Angi påminnelser

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Aktivitet.
  3. Velg varslinger og påminnelser. Motivasjonsvarslingene er for eksempel basert på fremgangen du har hatt tidligere.

Les mer

* Hvilke målinger som vises, avhenger av treningstypen. For eksempel er rute tilgjengelig for utendørstrening som gåturer, løping, svømming i åpent vann eller sykling hvis du har GPS.