Bruke Bilder og iCloud-bildebibliotek på flere Mac-maskiner

Bilder fungerer sammen med iCloud-bildebibliotek slik at du får tilgang til bildene og videoene på alle Mac-maskinene dine.

Med iCloud-bildebibliotek får du tilgang til bildene og videoene dine på flere Mac-maskiner samt på iPhone, iPad, iPod touch og iCloud.com.

Bare logg deg på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene. Du kan slå på iCloud-bildebibliotek i Bilder > Valg eller fra iCloud-panelet under Systemvalg.

Når du har logget deg på, vises disse objektene i Bilder-appen på alle Mac-maskinene:

• Alle originale bilder og videoer
  • Alle mapper og album
  • Smarte album
  • Navn og ansikter i Personer-albumet
  • Nøkkelord
  • Minner
  • Nøkkelfotovalg

Disse objektene er bare tilgjengelig på Mac-maskinen hvor de ble opprettet:

• Bøker, kort og kalendere
  • Lysbildeserier
  • Nøkkelordsnarveier
  • Ubrukte nøkkelord
  • Siste importerte album (dette albumet inneholder bildene du importerte sist på en bestemt Mac-maskin)

Bildene og videoene dine må være lagret i Bilder-biblioteket for å være tilgjengelig via iCloud-bildebibliotek.