Hvis du ikke kan laste ned eller installere iCloud for Windows

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan laste ned, installere eller oppdatere iCloud for Windows på en PC.

iCloud for Windows 11 eller nyere

iCloud for Windows 11 og nyere fungerer med mai 2019-oppdateringen av Microsoft Windows 10 og nyere, og har bedre integrering med Microsoft Windows.

Hvis du ikke kan laste ned eller installere iCloud for Windows 11 eller nyere

Hvis du ser en melding om at datamaskinen mangler mediefunksjoner

Windows Media Player spiller av video- og lydfiler på PC-en. Du må ha Media Player for å installere iCloud for Windows. Hvis du prøver å laste ned iCloud for Windows 11 eller nyere og får en melding som sier at du må installere mediefunksjonspakken for å bruke iCloud, velger du Last ned. Følg deretter instruksjonene på neste skjerm.

Hvis du har slått av Windows-mediefunksjoner, eller hvis PC-en ikke kom med Windows Media Player, kan ikke iCloud for Windows installeres.

Slå på Windows Media Player

1. Gå til Kontrollpanel > Alle kontrollpanelelementer> Programmer og funksjoner.
  2. Klikk på Slå Windows-funksjoner på eller av.
  3. Velg avmerkingsboksen for Mediefunksjoner for å slå den på igjen.
  4. Klikk på OK.

Hvis du ser en melding om å omstarte PC-en, omstarter du datamaskinen og installerer deretter iCloud for Windows.

Hvis du er i Europa eller Sør-Korea og PC-en ikke kom med Windows Media Player, kan du laste ned mediefunksjonspakken fra Microsofts nettsted.

Oppdater iCloud for Windows 11 eller nyere

For å laste ned den siste oppdateringen går du til Microsoft Store.

iCloud for Windows 7.x

iCloud for Windows 7.x fungerer med versjoner av Microsoft Windows 7, 8, 8.1 og tidlige versjoner av Windows 10. iCloud for Windows 7.x får kun vedlikeholdsoppdateringer.

Hvis du ikke kan laste ned eller installere iCloud for Windows 7.x

• Logg på som administrator før du prøver å installere eller konfigurere iCloud for Windows 7.x.
  • Prøv en annen nettleser. Du må kanskje angi om du vil kjøre eller lagre installereren.

Hvis du ikke finner iCloud for Windows 7.x etter at du har lastet det ned

Se i Nedlastinger-mappen. Du kan se i hjelpen til nettleseren for å finne ut hvor nylig nedlastede filer er plassert. Hvis du for eksempel bruker Internet Explorer, kan du lese denne Microsoft-artikkelen for å finne ut hvordan du laster ned filer.

Hvis du ikke ser et Filnedlasting-vindu

Du må kanskje endre innstillingene for nettleserens blokkering av popup-vinduer. Se hjelpen til nettleseren for å finne ut hvordan du gjør det.

Oppdater iCloud for Windows 7.x

Hvis du vil se etter oppdateringer til iCloud for Windows 7.x, åpner du Apple-programvareoppdatering på PC-en. Apple-programvareoppdatering søker automatisk etter oppdateringer når du har åpnet den, og du kan velge hvilke oppdateringer du vil installere.

Du kan også laste ned den nyeste versjonen av iCloud for Windows.

Hvis iCloud for Windows ikke oppdateres i Apple-programvareoppdatering 2.3 i Windows, går du til Windows Kontrollpanel > Nettverk og internett > Alternativer for internett. Klikk på Avansert-fanen i vinduet Egenskaper for internett. Under Sikkerhet i Innstillinger-delen påser du at du har fjernet avmerkingen for «Ikke lagre krypterte sider på disken». Prøv å oppdatere iCloud for Windows på nytt.

Hvis du fremdeles trenger hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.