Be om refusjon for apper eller innhold du har kjøpt fra Apple

Noen nylige kjøp fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller andre Apple-tjenester kan være kvalifisert for refusjon. Du kan bruke hvilken som helst enhet med en nettleser for å be om refusjon.

Slik ber du om refusjon uansett hvilken enhet du bruker

1. Gå til reportaproblem.apple.com
  2. Logg på med Apple-ID og passord.
  3. Hvis du ser «Rapporter»- eller «Rapporter et problem»-knappen ved siden av objektet du vil be om refusjon for, klikker du på den.
  4. Følg instruksjonene på siden for å velge årsaken til at du ønsker refusjon, og sende inn forespørselen.

Hvis du ikke kan be om refusjon på reportaproblem.apple.com

Hvis belastningen er under behandling, kan du ikke be om refusjon ennå. Vent til belastningen er gjennomført, før du ber om refusjon.

Hvis du har en ubetalt ordre, må du betale for denne ordren før du ber om refusjon. Du må kanskje oppdatere betalingsopplysningene dine.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du vil ha mer informasjon om refusjonsforespørsler, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Problem med et abonnement?

Du kan be om refusjon for den nyligste faktureringsperioden. Du kan også si opp abonnementet.

Hvis du eller et familiemedlem har kjøpt et objekt ved et uhell

Hvis du eller et familiemedlem har kjøpt et objekt ved et uhell, kan du konfigurere Skjermtid for å forhindre utilsiktede kjøp i fremtiden. Du kan kreve et passord for kjøp, forhindre noen typer kjøp eller slå av kjøp helt.

Konfigurer Skjermtid >

Noen kjøp er ikke kvalifisert for refusjon. Se vilkårene og betingelsene for tjenester under Apple Media for detaljer.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.