Be om refusjon for apper eller innhold du har kjøpt fra Apple

Noen kjøp fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller andre Apple-tjenester kan være kvalifiserte for refusjon. Du kan bruke hvilken som helst enhet med en nettleser for å be om refusjon.

Slik ber du om refusjon

1. Logg på reportaproblem.apple.com.
  2. Trykk eller klikk på «Jeg vil», og velg deretter «Be om refusjon».
    iPhone som viser Rapporter et problem-nettstedet der du kan be om refusjon. Når du har valgt Be om refusjon, velger du årsaken til at du ber om refusjonen.
  3. Velg årsaken til at du ønsker refusjon, og velg deretter Neste.
  4. Velg appen, abonnementet eller et annet element, og velg deretter Send inn. Hvis du ble belastet for et abonnement du ikke lenger vil ha, kan du også avslutte abonnementet.

Hvis du ikke kan be om refusjon på reportaproblem.apple.com

• Hvis belastningen er under behandling, kan du ikke be om refusjon ennå. Vent til belastningen er gjennomført, før du ber om refusjon.
  • Hvis du har en ubetalt ordre, må du betale for denne ordren før du ber om refusjon. Du må kanskje oppdatere betalingsopplysningene dine.
  • Hvis du ikke vet hvorfor du ble belastet, må du gå gjennom familiemedlemmenes kjøp. Hvis du er familieorganisatoren, trykker eller klikker du på Apple-ID-knappen og velger Alle. Kjøp som er belastet med den delte betalingsmåten, vises.

Hvis du allerede har bedt om refusjon

Refusjonsberettigelse kan variere etter land og region. Se vilkårene og betingelsene for tjenester under Apple Media for mer informasjon. I land og regioner med forbrukerlovgivning ivaretas brukernes rettigheter av forbrukerlovgivningen. I Australia og New Zealand ivaretas forbrukernes rettigheter i henhold til gjeldende lover og bestemmelser om forbrukerrettigheter.