Få hjelp med en artikkel du har kjøpt i App Store, iTunes Store eller iBooks Store

Bruk reportaproblem.apple.com for å se gjennom kjøpene og kvitteringene dine samt for å rapportere et problem med en artikkel du har kjøpt.

Du kan bruke reportaproblem.apple.com for å vise kjøpene og kvitteringene dine samt for å kontakte Apple-kundestøtte hvis du har problemer med tidligere kjøp. Når du åpner siden, angir du Apple-ID-en og passordet du brukte til å kjøpe artikkelen. Deretter velger du Logg på.

Abonnementer administreres ikke gjennom reportaproblem.apple.com. Finn ut hvordan du administrerer abonnementene dine i apper.

Finn et kjøp

Hvis du ser etter et bestemt kjøp, trykker eller klikker du på Søk i kjøp-feltet og skriver inn navnet på kjøpet. For å bla gjennom kjøp trykker du på  og velger deretter Kjøp. Hvis du bruker Mac eller PC, klikker du på Kjøp.

Se en kvittering

Hvis du ikke kjenner igjen beløpet som er belastet bank-, kreditt- eller debetkortet ditt, kan det hende at flere kjøp er slått sammen til én transaksjon. Du får kanskje ikke en separat kvittering for hvert kjøp.

For å finne kvitteringene dine trykker du på  og velger deretter Kvitteringer for å se en liste over kvitteringene. Hvis du bruker Mac eller PC, klikker du på Kvitteringer. Det er ikke sikkert at en kvittering er tilgjengelig hvis kjøpet ble utført nylig.

Rapporter et problem

Du kan rapportere et problem med kjøp som er gjort i løpet av de siste 90 dagene. Finn kjøpet du trenger hjelp med, og klikk deretter på Rapporter et problem og følg trinnene på skjermen. Det kan hende du må sende oss mer informasjon, kontakte apputvikleren eller laste ned artikkelen på nytt.

Hvis kjøpene du prøver å få hjelp med, ikke vises i Rapporter et problem, eller hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-ID disse kjøpene ble gjort med, må du sørge for at e-postadressen din er knyttet til en Apple-ID, og deretter kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du bruker Familiedeling og trenger hjelp med et delt produkt, må du be familiemedlemmet som foretok kjøpet om å fullføre disse trinnene.

Finn ut hvordan du får hjelp med abonnementer og apper som plutselig stopper, slutter å svare eller ikke kan åpnes.

Få hjelp med andre iTunes-kjøp