Hvis du ikke kan velge Ingen når du redigerer betalingsinformasjonen for Apple-ID

Finn ut hvorfor du ikke kan endre betalings- eller kredittkortinformasjonen din til Ingen i iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store.

Hvis du ser en betaling du ikke kjenner igjen på kontoutskriften, kredittkortutskriften eller debetkortutskriften, kan det skyldes kjøp med Familiedeling, abonnementer eller at betalingsmåten din er tilknyttet en annen Apple-ID. Finn ut hvordan du identifiserer og får hjelp med ukjente belastninger.

Hvis du konfigurerer en Apple-ID for første gang og ikke vil legge inn en betalingsmåte, følger du denne framgangsmåten for å opprette den. Ingen er ikke et alternativ når du bruker Apple-ID-kontosiden til å angi betalingsmåte.

Hvis du ikke vil bruke et kredittkort, kan du bruke en annen betalingsmåte, som for eksempel et gavekort. Hvis du allerede har en Apple-ID og ikke vil ha en betalingsmåte knyttet til den, kan du lese om hvordan du kan fjerne betalingsinformasjonen for Apple-ID-en din

Hvis du fortsatt ikke kan velge Ingen, kontrollerer du om det skyldes en av disse årsakene.

Hvis du har en ubetalt saldo eller forfalt betaling

Du kan ikke velge Ingen før du har betalt det du skylder. Vis kjøpshistorikken din på en Mac eller PC for å se hvilken bestilling du må betale for. Når du logger deg på butikken, kan det hende at du ser en melding om at det var et faktureringsproblem med den forrige bestillingen din. Klikk på Fakturainfo for å se bestillingen.

Når du har betalt for bestillingen, kan du endre betalingsinformasjonen til Ingen.

Hvis du har et abonnement som fornyes automatisk

Du kan kanskje ikke velge Ingen før du slår av fornyelse eller sier opp abonnementet.

Hvis abonnementet har en kostnadsfri prøveperiode, bruker vi betalingsmåten vi har registrert for deg, for å sørge for at tjenesten ikke avbrytes når prøveperioden er ferdig. Hvis du ikke vil fortsette et abonnement etter prøveperioden, kan du slå av Automatisk fornyelse for å hindre at du belastes når prøveperioden er ferdig.

Abonnementet eller medlemskapet ditt fornyes kanskje automatisk hvis du ikke sier opp abonnementet eller medlemskapet mer enn 24 timer før fornyelsesdatoen.

Hvis du bruker iTunes Store eller App Store for første gang

Hvis du bruker butikken for første gang med en eksisterende Apple-ID, må du oppgi en betalingsmåte. Når du har opprettet kontoen, kan du endre betalingsinformasjonen til Ingen.

Hvis du oppretter en ny Apple-ID, kan du kanskje opprette en konto uten å oppgi kredittkortinformasjon.

Hvis du ikke er i det landet eller den regionen du oppretter en Apple-ID for

Hvis du oppretter en Apple-ID for første gang, og du ikke fysisk befinner deg i landet eller regionen når du oppretter Apple-ID-en, må du oppgi en betalingsmåte. Når dette skjer, kan du ikke velge gavekort eller butikkreditt som betalingsmåte.

Hvis du for eksempel er i USA, men oppretter en Apple-ID med faktureringsadresse i Kina, kan du ikke velge Ingen som betalingsmåte.

Hvis du har endret land eller region

Når du endrer land eller region for en eksisterende Apple-ID, må du oppgi en betalingsmåte og oppdatere faktureringsvalgene. Når dette skjer, kan du ikke velge gavekort eller butikkreditt som betalingsmåte. Hvis du vil fjerne betalingsmåten etter at du har endret land eller region, kan du endre betalingsinformasjonen til Ingen.

Hvis du er en del av Familiedeling

Når du konfigurerer Familiedeling, må familieorganisatoren oppgi en gyldig betalingsmåte. Denne betalingsmåten brukes for alle kjøp som initieres av medlemmer i familiegruppen, og kan bare endres av familieorganisatoren.

Hvis du vil godkjenne kjøp gjort av familiemedlemmer som er under 18 år, slår du på Spør om kjøp.

Hvis du vil slutte å bruke Familiedeling, kan du oppløse familiegruppen.