Fjern en betalingsmåte fra Apple-ID-en din

Finn ut hvordan du fjerner en betalingsmåte. Hvis du ikke kan fjerne den, må du kanskje avbryte abonnementer, slå av kjøpsdeling eller betale en ubetalt saldo.

Fjern en betalingsmåte

Hvis du ikke kan fjerne en betalingsmåte

Hvis du har abonnementer (som iCloud+), har en ubetalt saldo eller bruker kjøpsdeling, må du alltid ha minst én registrert betalingsmåte.

Fjern en betalingsmåte på iPhone eller iPad

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Betaling og levering.
  4. Trykk på Rediger, trykk på Slett-knappen, og trykk deretter på Fjern.

På iPhone: en melding med teksten Remove Payment Method (fjern betalingsmåte).

Fjern en betalingsmåte på Mac

1. Åpne App Store.
  2. Klikk på navnet ditt eller påloggingsknappen.
  3. Klikk på Kontoinnstillinger.
  4. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon. (Hvis du bruker en eldre versjon av macOS, klikker du på Rediger ved siden av Betalingstype.)
  5. Klikk på Rediger, og klikk deretter på Remove Payment Method (fjern betalingsmåte).

Remove Payment Method (fjern betalingsmåte) vises under faktureringsadressen.

Fjern en betalingsmåte på en Windows-PC eller Microsoft Surface

1. Åpne iTunes.
  2. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto, etterfulgt av Vis konto.
  3. Velg Administrer betalinger. (Hvis du bruker en eldre versjon av iTunes, trykker eller klikker du på Rediger-knappen ved siden av Betalingstype.)
  4. Velg Rediger.

Rediger-knappen er plassert ved siden av betalingsmåten i listen over betalingsmåter.

5. Velg Remove Payment Method (fjern betalingsmåte).På en PC er knappen Remove Payment Method (fjern betalingsmåte) under adressen i iTunes.

Fjern en betalingsmåte på nettet

1. Gå til appleid.apple.com.
  2. Trykk eller klikk på Logg på, og logg deretter på med Apple-ID-en din.
  3. Trykk eller klikk på Betalingsmåter.
  4. Trykk eller klikk på Administrer betalingsmåte.
  5. Angi en ny, gyldig betalingsmåte, og trykk eller klikk deretter på Oppdater.