Fjern en betalingsmåte fra Apple-ID-en din

Finn ut hvordan du fjerner en betalingsmåte. Hvis du ikke kan fjerne den, må du kanskje avbryte abonnementer, slå av kjøpsdeling eller betale en ubetalt saldo.

Fjern en betalingsmåte

Fjern en betalingsmåte

Hvis du ikke kan fjerne en betalingsmåte

Hvis du har abonnementer (som iCloud+), har en ubetalt saldo eller bruker kjøpsdeling, må du alltid ha minst én registrert betalingsmåte.

Fjern en betalingsmåte på iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt.

3. Trykk på Betaling og levering.

4. Trykk på Rediger, trykk på Slett-knappen, og trykk deretter på Fjern.

No alt supplied for Image

Fjern en betalingsmåte på Mac

1. Åpne App Store.

2. Klikk på navnet ditt eller påloggingsknappen.

3. Klikk på Kontoinnstillinger.

4. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon.

5. Klikk på Rediger, og klikk deretter på Remove Payment Method (fjern betalingsmåte).

No alt supplied for Image

Fjern en betalingsmåte på Windows-PC-en din

1. Åpne Apple Music- eller Apple TV-appen på Windows-PC-en. Finn ut hvordan du skaffer deg Apple-appene for Windows.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, og velg deretter Vis konto. Det kan være at du må logge deg på med Apple-ID-en din først.

No alt supplied for Image
  3. Klikk på Administrer betalinger ved siden av Betalingsinformasjon.

4. Klikk på Rediger, og klikk deretter på Remove Payment Method (fjern betalingsmåte).

No alt supplied for Image

Fjern betalingsmåten din på en eldre versjon av iTunes for Windows

1. Hvis Windows-PCen din ikke er kompatibel med Apple Music- eller Apple TV-appen, åpner du iTunes.

2. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto, etterfulgt av Vis konto.

3. Velg Administrer betalinger.

4. Velg Rediger.

5. Klikk på Fjern betalingsmåte.

Fjern en betalingsmåte på nettet

Du kan også fjerne en betalingsmåte når du har logget på appleid.apple.com.

I enkelte tilfeller må du kanskje legge til en ny betalingsmåte via appleid.apple.com for å fjerne den eksisterende betalingsmåten.