Hvis macOS- og iOS-klientene dine ikke får pushvarsler fra Apple

Finn ut hva du kan gjøre hvis macOS- og iOS-klientene dine ikke ser pushvarsler fra Apple når de er koblet til et nettverk.

Denne artikkelen er beregnet på nettverksadministratorer.

Slik fungerer Apple Push Notification-tjenesten

For å bruke Apple Push Notification-tjenesten (APN-er) trenger macOS- og iOS-klientene dine en direkte og vedvarende tilkobling til Apples servere.

iPhone, iPad eller iPod touch kan koble til APN-er over mobildata (hvis mulig) eller Wi-Fi.

Sjekk påkrevde porter

Hvis du bruker Wi-Fi med brannmur eller et privat Tilgangspunktnavn for mobildata, kobler du til spesifikke porter. Du trenger en direkte tilkobling til APN-serverne på disse portene, uten proxy.

• TCP-port 5223 for kommunikasjon med APN-er.
  • TCP-port 443 eller 2197 for å sende varsler til APN-er.*
  • TCP-port 443 er nødvendig under enhetsaktivering, og deretter som reserveløsning (bare på Wi-Fi) hvis enhetene ikke kan nå APN-er på port 5223.

APN-serverne bruker lastbalansering, så enhetene dine vil ikke alltid koble til den samme offentlige IP-adressen for varslinger. Det er best om du lar enheten din koble til disse portene på hele IP-blokken 17.0.0.0/8, som er tilordnet til Apple.

Les mer

* Noen MDM-tjenere kan fortsatt bruke port 2195 for å sende varsler til APN-er og port 2196 for tilbakemelding.