Hvis Apple-enhetene dine ikke får pushvarsler fra Apple

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple-enhetene dine ikke ser pushvarsler fra Apple når de er koblet til et nettverk.

Denne artikkelen er beregnet på nettverksadministratorer.

Slik fungerer Apple Push Notification Service

For å bruke Apple Push Notification Service (APNs) må macOS-, iOS-, tvOS- og watchOS-enhetene dine ha en vedvarende tilkobling til Apples servere via Ethernet, mobildata (hvis mulig) eller Wi-Fi.

Kontroller nødvendige porter og verter

Hvis du bruker en brannmur eller et privat Access Point Name for mobildata, må Apple-enhetene dine kunne koble til bestemte porter på bestemte verter:

• TCP-port 5223 for kommunikasjon med APNS.

• TCP-port 443 eller 2197 for å sende varsler til APNS.

TCP-port 443 brukes under aktivering av enheten, og deretter som reserveløsning hvis enhetene ikke kan nå APNS på port 5223. Forbindelsen på port 443 bruker en proxy så lenge proxyen tillater at kommunikasjonen kan passere uten å dekryptere den.

APNs-serverne bruker lastbalansering, så enhetene dine vil ikke alltid koble til den samme offentlige IP-adressen for varslinger. Det er best om du lar enheten din koble til disse portene på hele IP-blokken 17.0.0.0/8, som er tilordnet til Apple.

Hvis du ikke kan gi tilgang til hele IP-blokken 17.0.0.0/8, åpner du tilgang via de samme portene til disse nettverksområdene på IPv4 eller IPv6:

IPv4

IPv6

• 2620:149:a44::/48

• 2403:300:a42::/48

• 2403:300:a51::/48

• 2a01:b740:a42::/48