Gjenoppretting av en sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch fra iCloud eller fra en datamaskin når en nyere versjon av iOS eller iPadOS kreves

Finn ut hva du må gjøre hvis du vil gjenopprette en sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch fra iCloud eller en datamaskin som krever at enheten har en nyere versjon av iOS eller iPadOS.

Hvis du skal gjenopprette en iCloud-sikkerhetskopi

Hvis du skal gjenopprette en iCloud-sikkerhetskopi som krever en nyere versjon av iOS eller iPadOS, kan du bli bedt om å oppdatere programvaren. Hvis du velger å laste ned og installere oppdateringen, kommer enheten automatisk til å oppdatere programvaren og deretter gjenopprette sikkerhetskopien.

Hvis du skal gjenopprette fra en datamaskin

Hvis du skal gjenopprette en sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch fra en datamaskin som krever at enheten har en nyere versjon av iOS eller iPadOS, kan du få en feilmelding om at sikkerhetskopien ikke kan gjenopprettes, fordi programvaren på enheten er for gammel. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere enheten og gjenopprette sikkerhetskopien:

Konfigurer, oppdater og slett enheten

1. På Apper og data-skjermen på enheten trykker du på Konfigurer som ny i stedet for Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du allerede har trykket på Gjenopprett fra sikkerhetskopi, trykker du på Tilbake for å gå tilbake til Konfigurer-skjermen.
  2. Følg resten av fremgangsmåten. Foreløpig kan du hoppe over trinnene som gjelder Apple-ID, Touch ID og sikkerhetskode.
  3. Når konfigureringen er fullført, oppdaterer du enheten til nyeste versjon av iOS eller iPadOS.
  4. Vent til oppdateringen er fullført, og enheten har blitt startet på nytt.
  5. Slett enheten: Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger. Når enheten er slettet, startes den på nytt, og du får opp Hei-skjermen i Oppsettassistent.

Nå skal du kunne konfigurere enheten på nytt og velge en sikkerhetskopi å gjenopprette fra.