Gjenoppretting fra en iTunes- eller iCloud-sikkerhetskopi når det er behov for en nyere versjon av iOS

Finn ut hva du må gjøre hvis du gjenoppretter en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi som krever en nyere versjon av iOS.

Hvis du gjenoppretter en iCloud-sikkerhetskopi som krever en nyere versjon av iOS, ber Oppsettassistent deg om å oppdatere programvaren. Hvis du velger å laste ned og installere oppdateringen, oppdaterer Oppsettassistent automatisk programvaren og deretter gjenopprette sikkerhetskopien.

Hvis du gjenoppretter en iTunes-sikkerhetskopi som krever en nyere versjon av iOS, får du kanskje en feilmelding som sier at iTunes-sikkerhetskopien ikke kan gjenopprettes fordi programvaren er for gammel. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere enheten og gjenopprette sikkerhetskopien:

Konfigurer, oppdater og slett enheten

1. I iTunes eller på Apper og data-skjermen på iPhone trykker du på Konfigurer som ny i stedet for Gjenopprett fra sikkerhetskopi. Hvis du allerede har trykket på Gjenopprett fra sikkerhetskopi, trykker du på Tilbake for å gå tilbake til Konfigurer-skjermen.
  2. Følg resten av framgangsmåten. Foreløpig kan du hoppe over trinnene som gjelder Apple-ID, Touch ID og sikkerhetskode.
  3. Når konfigureringen er fullført, oppdaterer du enheten til den nyeste versjonen av iOS.
  4. Vent til oppdateringen er fullført og enheten har blitt startet på nytt.
  5. Slett iOS-enheten: Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger. Når enheten er slettet, vil den bli startet på nytt, og du kommer til Hei-skjermen i Oppsettassistent.

Nå skal du kunne konfigurere enheten på nytt og velge en sikkerhetskopi å gjenopprette fra.