Hvis gjenoppretting fra iCloud-sikkerhetskopi mislyktes

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å gjenopprette en iCloud-sikkerhetskopi på iPhone, iPad eller iPod touch.

Tiden det tar å gjenopprette noe fra en sikkerhetskopi, avhenger av størrelsen på sikkerhetskopien og Wi-Fi-nettverkshastigheten. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du lese gjennom informasjonen nedenfor for problemet du opplever eller feilmeldingen du ser.

Hvis du får en feilmelding når du gjenoppretter fra en iCloud-sikkerhetskopi

1. Prøv å gjenopprette sikkerhetskopien på et annet nettverk.

2. Hvis du har en annen sikkerhetskopi tilgjengelig, kan du prøve å gjenopprette med denne. Se hvordan du finner sikkerhetskopier.

3. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du arkivere viktige data og deretter ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvis sikkerhetskopien du vil gjenopprette fra, ikke vises på Velg en sikkerhetskopi-skjermen

1. Bekreft at du har en sikkerhetskopi tilgjengelig.

2. Prøv å gjenopprette sikkerhetskopien på et annet nettverk.

3. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du arkivere viktige data og deretter ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvis blir bedt om å skrive inn passordet gjentatte ganger

Hvis du har utført kjøp med mer enn én Apple-ID, får du kanskje gjentatte forespørsler om å skrive inn passordet.

1. Skriv inn passordet for hver Apple-ID som blir bedt om.

2. Hvis du ikke vet passordet, trykker du på Hopp over dette trinnet eller Avbryt.

3. Gjenta til du ikke har flere forespørsler.

4. Lag en ny sikkerhetskopi.

Hvis du mangler data etter gjenoppretting fra en sikkerhetskopi

Finn ut hva du kan gjøre hvis du mangler informasjon etter at du gjenoppretter iOS- eller iPadOS-enheten med iCloud-sikkerhetskopi.

Få hjelp til å sikkerhetskopiere til iCloud

Hvis du trenger hjelp til å sikkerhetskopiere iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhetskopi, finner du mer informasjon her.