Hvis du ser et advarselssymbol på Apple TV

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple TV ikke starter etter en programvareoppdatering.

Hvis et problem oppstår under en programvareoppdatering på Apple TV, kobler du fra Apple TV-en, kobler den til igjen og prøver å oppdatere programvaren på nytt. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du finne ut hvilken Apple TV-modell du har og deretter følge fremgangsmåten nedenfor for din Apple TV.

Hvis du har en Apple TV 4K

Hvis du ser et advarselssymboladvarselssymbol mens du prøver å oppdatere Apple TV eller ser en svart skjerm på TV-en din og et blinkende indikatorlys på framsiden av Apple TV, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du har en Apple TV HD eller eldre

Hvis du ser et advarselssymboladvarselssymbol mens du prøver å oppdatere programvaren, eller hvis skjermen på TV-en er svart og du ser blinkende LED-lys på Apple TV, kan du gjenopprette Apple TV.

Dette trenger du

• En Mac eller en PC. Hvis du bruker en PC, trenger du også Apple Devices-appen eller iTunes.

• En høyhastighets internettforbindelse.

• En USB-C-kabel for Apple TV HD eller en Micro-USB-kabel for Apple TV (3. generasjon).

Hvis du ikke har det du trenger for å koble til, bestiller du time på en Genius Bar eller kontakter en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Gjenopprette Apple TV

1. Koble HDMI-kabelen og strømledningen fra Apple TV.

2. Koble til en USB-C-kabel på baksiden av Apple TV HD. For Apple TV (3. generasjon) bruker du en Micro-USB-kabel. Sørg for at du bruker riktig kabel for modellen din. Du må aldri koble en Lightning-til-USB-kabel til Apple TV.

3. Koble den andre enden av USB-C- eller Micro-USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.

4. For Apple TV (HD eller 3. generasjon) kobler du til strømledningen.

5. Hvis du bruker en Mac, åpner du et Finder-vindu. Hvis du bruker en PC, åpner du den nyeste versjonen av Apple Devices-appen eller iTunes-appen.

6. Velg enheten din når den vises på datamaskinen.

macos-sonoma-finder-apple-tv-tvos-17-restore-apple-t
  7. Klikk på Gjenopprett Apple TV. Ikke koble fra noe mens gjenopprettingen pågår. Tiden det tar å gjenopprette Apple TV, avhenger av internettforbindelsens hastighet.

8. Når Apple TV har fullført gjenopprettingen, kobler du fra USB-C- eller Micro-USB-kabelen og strømledningen, hvis den er tilkoblet. Koble deretter HDMI-kabelen og strømledningen til Apple TV igjen.

Finn ut mer

Hvis Apple TV ikke vises i iTunes eller du ser Gjenopprettingsfeil 1603 eller 1611, må du kontrollere at du bruker en USB-C- eller Micro-USB-kabel som støtter dataoverføring. Noen kabler som følger med andre produkter eller tilbehør, støtter kanskje bare lading av de produktene (og ikke overføring av data). Eller de fungerer kanskje bare med produktet de ble solgt sammen med.

Hvis du ikke kan gjenopprette Apple TV, tar du med Apple TV til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få mer hjelp.