Gjenopprette Apple TV

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple TV ikke starter etter en programvareoppdatering.

Hvis et problem oppstår under en programvareoppdatering på Apple TV, kobler du fra Apple TV-en, kobler den til igjen og prøver å oppdatere programvaren på nytt. Hvis du fremdeles trenger hjelp, må du finne ut hvilken Apple TV-modell du har, og deretter følger du fremgangsmåten nedenfor for din Apple TV.

Hvis du har en Apple TV 4K

Hvis du ser et advarselsymbol  mens du prøver å oppdatere programvaren på Apple TV, eller hvis skjermen på TV-en er svart og du ser blinkende LED-lys på framsiden av Apple TV, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du har en Apple TV HD eller eldre

Hvis du ser et advarselssymbol  mens du prøver å oppdatere programvaren, eller hvis skjermen på TV-en er svart og du ser blinkende LED-lys på Apple TV, kan du gjenopprette Apple TV.

Dette trenger du

• en Mac med macOS Catalina 10.15 eller nyere, en Mac med macOS Mojave 10.14 eller tidligere eller en PC med iTunes
  • en høyhastighets internett-forbindelse
  • en USB-C-kabel for Apple TV HD eller en Micro-USB-kabel for Apple TV (3. generasjon )

Hvis du ikke har det du trenger til tilkoblingen, legger du inn en reservasjon hos Genius Bar eller kontakter en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Gjenopprette Apple TV

1. Koble HDMI-kabelen og strømledningen fra Apple TV.
  2. Koble til en USB-C-kabel på baksiden av Apple TV HD. For Apple TV (3. generasjon) bruker du en Micro-USB-kabel. Sørg for at du bruker riktig kabel for modellen din. Du må aldri koble en Lightning-til-USB-kabel til Apple TV.
  3. Koble den andre enden av USB-C- eller Micro-USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.
  4. For Apple TV (HD eller 3. generasjon) kobler du til strømledningen.
  5. På en Mac med macOS Catalina eller nyere åpner du et Finder-vindu. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes. Sjekk at du har den nyeste versjonen av iTunes
  6. Velg enheten din når den vises på datamaskinen din.
  7. Klikk på Gjenopprett Apple TV. Ikke koble fra noe mens gjenopprettingen pågår. Tiden det tar å gjenopprette Apple TV, avhenger av internett-forbindelsens hastighet.
  8. Når Apple TV har fullført gjenopprettingen, kobler du fra USB-C- eller Micro-USB-kabelen og strømledningen, hvis den er tilkoblet. Koble deretter HDMI-kabelen og strømledningen til Apple TV igjen.

Finn ut mer

Hvis Apple TV ikke vises i iTunes eller du ser Gjenopprettingsfeil 1603 eller 1611, må du kontrollere at du bruker en USB-C- eller Micro-USB-kabel som støtter dataoverføring. Noen kabler som følger med andre produkter eller tilbehør, støtter kanskje bare lading av de produktene (og ikke overføring av data). Eller de fungerer kanskje bare med produktet de ble solgt sammen med.

Hvis du ikke kan gjenopprette Apple TV, tar du med Apple TV til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få mer hjelp.