Gjenopprette Apple TV ved hjelp av iTunes

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple TV ikke starter etter en programvareoppdatering.

Hvis et problem oppstår under en programvareoppdatering på Apple TV, kobler du fra Apple TV-enheten, kobler den til igjen og prøver programvareoppdatering igjen. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du prøve fremgangsmåten under for Apple TV-enheten din.

Hvis du har en Apple TV 4K

Hvis du ser  mens du prøver å oppdatere programvaren på Apple TV 4K, tar du kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvis du har en Apple TV (4. generasjon) eller eldre

Hvis du ser  mens du prøver å oppgradere programvaren på Apple TV, kan du gjenopprette den med iTunes.

Dette trenger du

• En datamaskin med iTunes
  • En høyhastighets Internett-forbindelse
  • En USB-C-kabel for Apple TV (4. generasjon) eller en Micro-USB-kabel for Apple TV (3. generasjon eller eldre)

Hvis du ikke har det du trenger til tilkoblingen, legger du inn en reservasjon hos Genius Bar eller kontakter en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Gjenopprette Apple TV

1. Koble HDMI-kabelen og strømledningen fra Apple TV.
  2. Start iTunes på datamaskinen. Kontroller at du har den nyeste versjonen.
  3. Koble til en USB-C-kabel på baksiden av Apple TV (4. generasjon). For Apple TV (2. eller 3. generasjon) bruker du en Micro-USB-kabel. Sørg for at du bruker riktig kabel for modellen din. Du må aldri koble en Lightning-til-USB-kabel til Apple TV.
  4. Koble den andre enden av USB-C- eller Micro-USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.
  5. For Apple TV (3. eller 4. generasjon) kobler du til strømledningen. Hvis du har Apple TV (2. generasjon), lar du den forbli frakoblet.
  6. I iTunes skal du se Apple TV-oversiktssiden. Hvis du ikke ser Apple TV-oversiktssiden, klikker du på Apple TV-symbolet øverst til venstre.
  7. Klikk på Gjenopprett Apple TV. Ikke koble fra noe mens gjenopprettingen pågår. Tiden det tar å gjenopprette Apple TV, avhenger av Internett-forbindelsens hastighet.
  8. Når Apple TV har fullført gjenopprettingen, kobler du fra USB-C- eller Micro-USB-kabelen og strømledningen, hvis den er tilkoblet. Koble deretter HDMI-kabelen og strømledningen til Apple TV igjen.

Få hjelp

Hvis Apple TV ikke vises i iTunes eller du ser Gjenopprettingsfeil 1603 eller 1611, må du kontrollere at du bruker en USB-C- eller Micro-USB-kabel som støtter dataoverføring. Noen kabler som følger med andre produkter eller tilbehør, støtter kanskje bare lading av de produktene (og ikke overføring av data). Eller de fungerer kanskje bare med produktet de ble solgt sammen med.

Hvis du ikke kan gjenopprette Apple TV eller fremdeles ser Koble til iTunes-skjermen, tar du med Apple TV til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få mer hjelp. Hvis garantien på Apple TV har gått ut, må du kanskje betale en serviceavgift for å diagnostisere eller erstatte den.