Hvis betalingsmåten avslås i App Store eller iTunes Store

Hvis du ikke kan kjøpe eller oppdatere appene dine, inkludert kostnadsfrie apper, kan det være et problem med betalingsmåten din. For å fikse dette må du legge til en ny betalingsmåte eller oppdatere betalingsinformasjonen din.

Hvis en betalingsmåte ikke kan belastes

1. Bruk enheten din til å sjekke betalingsinformasjonen din. Du ser kanskje rød tekst som forklarer hvorfor betalingsmåten ikke kan belastes.
    iPhone viser tre betalingsmåter, der ett kredittkort er merket med feil.
  2. Hvis kortet ditt ble avslått, legger du til en ny betalingsmåte eller oppdaterer betalingsinformasjonen din. Du kan legge til flere betalingsmåter i Apple-ID-en din.
  3. Betalingsmåten din blir belastet for den ubetalte saldoen. Deretter kan du gjøre flere kjøp og oppdatere appene dine, inkludert de kostnadsfrie appene.

Hvis du bruker Familiedeling og Kjøpsdeling er slått på, må familieorganisatoren oppdatere faktureringsinformasjonen eller legge til en ny betalingsmåte. Hvis du ikke er familieorganisatoren, kan du ikke endre betalingsmåten.

Se hvilke betalingsmåter som godtas i landet ditt eller regionen din.

Hvis du ser en uventet belastning

Du kan be om en refusjon* for et kjøp du ikke gjenkjenner, men du må først betale for kjøpet. Du kan også si opp et abonnement hvis du ikke ønsker å fortsette med det.

*Du må be om refusjon innen refusjonsperioden. Refusjon er ikke garantert. For mer informasjon kan du se vilkårene og betingelsene.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.