Flytte fra gjeldende iPhone, iPad eller iPod touch til en enhet med lavere kapasitet

Disse tipsene vil hjelpe deg med å optimalisere innholdet ditt og redusere plassbruken slik at du kan flytte til en enhet med mindre lagringsplass.

Før du flytter til en ny enhet, kontrollerer du hvor mye av den nåværende enhetens kapasitet du bruker. Hvis alle data får plass på den nye enheten, kan du overføre dataene til den nye enheten uten å fjerne noe.

Hvis du flytter til en enhet med lavere kapasitet, må du kanskje optimalisere eller fjerne noe av det eksisterende innholdet. Finn ut hva som tar mest plass på enheten, i Innstillinger > Generelt > Lagring og iCloud-bruk > Administrer lagring. Lær mer om bruk av iOS.

Bruk et av eller en kombinasjon av disse alternativene for å redusere plassbruken:

Lyd, filmer, serier og bøker

Bilder og videoer

Apper

Annet

Du kan redusere mengden av andre data med disse metodene:

• Omstart enheten: iOS fjerner bufrete data og utfører annen optimalisering av systemet når du slår enheten av og på igjen.
  • Synrkoniser enheten med iTunes: Synkronisering flytter over data, som logger, fra enheten til datamaskinen. Det kan redusere plassen som brukes av andre data.