Flytte fra gjeldende iPhone, iPad eller iPod touch til en enhet med lavere kapasitet

Finn ut hvordan du optimaliserer innholdet ditt og reduserer bruken, slik at du kan flytte over til en enhet med mindre lagringsplass.

Sjekk lagringsplassen din

Før du flytter over til en ny enhet, kan du sjekke hvor mye lagringsplass den nåværende enheten din bruker. Hvis du får plass til alle dataene dine på den nye enheten din, kan du overføre dataene dine til den nye enheten uten å fjerne noe.

Hvis du flytter over til en enhet med lavere kapasitet, må du kanskje optimalisere eller fjerne noe av det eksisterende innholdet ditt. Finn ut hva som tar mest plass på enheten, i Innstillinger > Generelt, > og trykk på Lagringsplass [for enhet]. Finn ut mer om bruk på iPhone, iPad eller iPod touch.

En iPhone som viser skjermen [Device]-lagring. Her kan du se hvilke apper og tjenester som bruker mest lagringsplass på enheten din.

Administrer lagringsplassen

Det finnes noen måter du kan administrere eller redusere lagringsplassen på enheten din på.

Lyd, filmer, serier og bøker

Finn ut hvordan du sletter musikk, filmer, TV-programmer og bøker fra enheten din.

Bilder og videoer

Hvis du vil redusere bruken av bilder og videoer, kan du importere bilder og videoer fra kamerarullen din til datamaskinen. Hvis du vil slette bilder fra kamerarullen etter at du har importert dem:

1. Trykk på Marker.
  2. Velg bildene du vil slette.
  3. Trykk på papirkurvknappen .

Hvis du vil se bildene på enheten etter at du har fjernet dem fra kamerarullen, kan du synkronisere dem fra bildebiblioteket ditt. Når du synkroniserer bildebiblioteket ditt med datamaskinen, optimaliseres synkroniserte bilder, noe som sparer plass. Du kan også synkronisere et mindre utvalg fra bildebiblioteket ditt for å spare plass.

Apper

Hvis du vil redusere bruken i apper: