Hva er «Annet» og «Purgeable» i Om denne maskinen?

Lagring-fanen i Om denne maskinen viser hvor mye lagringsplass bestemte filer bruker på de tilkoblede stasjonene dine.

Hvis du vil se en oppsummering av hvordan lagringsplassen på Mac-maskinen din brukes, velger du Om denne maskinen i Apple-menyen () og klikker på Lagring-fanen. Hvert segment av stolpen er et anslag for lagringsplassen som brukes av en filkategori. Flytt pekeren over hvert segment for å se mer infomasjon.

• I OS X El Capitan eller tidligere versjoner er filer angitt som «Annet» , filene som Mac-maskinen ikke kan plassere i andre kategorier. Dette inkluderer filer i diskfiler eller arkiver, data lagret av programmer som Kontakter eller Kalender og programtillegg eller utvidelser. Når Mac-maskinen er i Sikker modus er alle filer kategorisert som Annet.

• I macOS Sierra vises «Purgeable»-innhold når du har slått på Optimaliser Mac-lagring. Det er lagringsplass som Mac-maskinen din kan gjøre tilgjengelig når du trenger mer lagringsplass. Filer som er merket som «purgeable» kan alltid lastes ned igjen hvis det er nødvendig.