Støtte for bruk av iCloud-nøkkelring med SMS etter land og region

Hvis du ikke bruker tofaktorautentisering, kan du lese om hvordan du konfigurerer iCloud-nøkkelring med SMS. Hvis landet ditt eller regionen din ikke er oppført, kan du konfigurere iCloud-nøkkelring uten bruk av et telefonnummer som kan håndtere SMS.

Hvis Apple-ID-en din er beskyttet av tofaktorautentisering, trenger du ikke et eget SMS-verifiseringsnummer for iCloud-nøkkelring.

• På iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på Innstillinger > [navnet ditt], og deretter trykker du på Passord og sikkerhet.

• På Macen velger du Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på Apple-ID, og klikk deretter på Passord og sikkerhet i sidepanelet. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, klikker du på iCloud. Klikk så på Kontoinformasjon.

Hvis tofaktorautentisering er slått på, er ikke denne artikkelen aktuell. Finn ut mer om iCloud-nøkkelring.

Land og regioner med SMS-støtte for iCloud-nøkkelring

• Albania

• Algerie

• Armenia

• Angola

• Anguilla

• Antigua og Barbuda

• Argentina

• Australia

• Østerrike

• Bahamas

• Bahrain

• Barbados

• Belgia

• Bolivia

• Botswana

• Brasil

• De britiske Jomfruøyer

• Bulgaria

• Kamerun

• Canada

• Caymanøyene

• Den sentralafrikanske republikk

• Tsjad

• Chagosøyene

• Chile

• Kina, fastlandet

• Colombia

• Costa Rica

• Kroatia

• Kypros

• Tsjekkia

• Danmark

• Dominica

• Den dominikanske republikk

• Ecuador

• Egypt

• El Salvador

• Estland

• Eswatini

• Fiji

• Finland

• Frankrike

• Gambia

• Tyskland

• Ghana

• Hellas

• Grenada

• Guam

• Guatemala

• Guinea

• Guinea-Bissau

• Guyana

• Honduras

• Hongkong

• Ungarn

• Island

• India

• Indonesia

• Irland

• Israel

• Italia

• Elfenbenskysten

• Jamaica

• Japan

• Jordan

• Kasakhstan

• Kenya

• Kuwait

• Laos

• Latvia

• Libanon

• Liechtenstein

• Litauen

• Luxembourg

• Macao

• Nord-Makedonia

• Madagaskar

• Malaysia

• Mali

• Malta

• Martinique

• Mauritius

• Mexico

• Moldova

• Montserrat

• Marokko

• Namibia

• Nederland

• New Zealand

• Niger

• Nigeria

• Norge

• Nicaragua

• Oman

• Pakistan

• Palau

• Panama

• Paraguay

• Peru

• Filippinene

• Polen

• Portugal

• Puerto Rico

• Qatar

• Réunion

• Republikken Kongo

• Romania

• Russland

• São Tomé og Príncipe

• Saudi-Arabia

• Senegal

• Seychellene

• Sierra Leone

• Singapore

• Slovakia

• Slovenia

• Sør-Afrika

• Sør-Korea

• Spania

• Sri Lanka

• Surinam

• Sverige

• Sveits

• St. Kitts

• St. Lucia

• Saint Vincent og Grenadinene

• Taiwan

• Tanzania

• Thailand

• Trinidad og Tobago

• Tunisia

• Tyrkia

• Turks- og Caicosøyene

• Uganda

• Ukraina

• De forente arabiske emirater

• Storbritannia

• USA

• USAs ytre øyer

• Uruguay

• Venezuela

• Vietnam

• Jemen

• Zimbabwe

Konfigurere iCloud-nøkkelring uten bruk av et telefonnummer som kan håndtere SMS

Hvis landet ditt eller regionen din ikke er oppført ovenfor, er ikke SMS-godkjenning tilgjengelig der du befinner deg. Du kan likevel bruke iCloud-nøkkelring ved å følge denne fremgangsmåten:

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, og trykk på Nøkkelring.

2. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt.

3. Når du blir spurt om du vil bruke sikkerhetskoden for enheten som iCloud-sikkerhetskode, trykker du på Opprett annen kode.

4. Trykk på Avanserte valg, og velg et av følgende alternativer:

• Få en tilfeldig sikkerhetskode.

• Ikke opprett sikkerhetskode. Hvis du ikke oppretter en iCloud-sikkerhetskode, lagres iCloud-nøkkelringen lokalt på enheten din i stedet for på Apples servere, og den vil bare oppdateres på de godkjente enhetene dine.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigureringen av iCloud-nøkkelring.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.

2. Klikk på iCloud og velg Nøkkelring.

3. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt.

4. Trykk på Avansert, og velg deretter ett av disse to valgene:

• Få en tilfeldig sikkerhetskode.

• Ikke opprett sikkerhetskode. Hvis du ikke oppretter en iCloud-sikkerhetskode, lagres iCloud-nøkkelringen lokalt på Macen din i stedet for på Apples servere, og den vil bare oppdateres på de godkjente enhetene dine.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigureringen av iCloud-nøkkelring.