Få Apple-apper på iPhone, iPad, iPod touch og Mac

Du kan laste ned Pages, Numbers, Keynote, Garageband og iMovie fra App Store.

Hvis du nylig har kjøpt en ny Mac eller en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller nyere med 32 GB eller større lagringsplass, er antakeligvis disse Apple-appene allerede installert på enheten. Hvis det ikke er tilfelle, eller hvis du har fjernet dem, følger du fremgangsmåten i denne artikkelen for å få dem fra App Store.

Når du åpner eller installerer en Apple-app første gang, kan du bli bedt om å logge på med en Apple-ID. Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til alle Apple-tjenester. Hvis du har brukt andre Apple-tjenester som iCloud eller Meldinger, må du logge på App Store med samme Apple-ID. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en

For å se alle appene som er laget av Apple, kan du trykke eller klikke på denne koblingen. Hvis appen du ser etter ikke er der, kan du søke gjennom App Store.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store.
  2. Trykk på Søk nederst på skjermen.
  3. Søk etter «Apple», og trykk deretter på koblingen for Apples utviklerside.
  4. Trykk på Hent ved siden av appen du vil laste ned, og trykk deretter på Installer.
  5. Skriv inn passordet ditt hvis du blir bedt om det. Du kan også bruke Touch ID til appkjøp.

På Mac

1. Åpne App Store. Påse at du bruker nyeste versjon av macOS.
  2. Trykk på Anbefalte øverst i vinduet.
  3. Trykk på «Apps Made by Apple» under Snarveier.
  4. Finn appen du vil laste ned, klikk på Hent eller Godta, og klikk på Installer app.
  5. Skriv inn passordet ditt hvis du blir bedt om det. Du kan også bruke Touch ID til appkjøp.