Bruk Tilgjengelighetsvalg-panelet på Mac

Tilgjengelighetsvalg-panelet har snarveier som raskt lar deg slå på eller av vanlige tilgjengelighetsfunksjoner, som Zoom, VoiceOver og Trege taster.

Åpne Tilgjengelighetsvalg

Trykk på disse tastene samtidig: Tilvalg (⌥), Kommando (⌘) og F5. På bærbare datamaskiner med Touch Bar, kan det hende du også må trykke på Fn (Funksjon)-tasten.

På bærbare datamaskiner med Touch ID, trykker du tre ganger på Touch ID. (Hvis du trykker og holder nede Kommando-tasten mens du gjør dette, slår VoiceOver seg på eller av.)

Tilgjengelighetsvalg-panelet

Hvis du vil lukke Tilgjengelighetsvalg, klikker du på Ferdig eller klikker hvor som helst utenfor vinduet.

Endre snarveiene i Tilgjengelighetsvalg

Hvis du vil endre snarveiene som vises i Tilgjengelighetsvalg, velger du Apple-menyen  > Systemvalg, og klikker deretter på Tilgjengelighet. Velg Snarvei i sidepanelet, og bruk deretter avkrysningsrutene til å slå snarveier på eller av.