Sjekk Apple-ID-saldoen din

Bruk App Store for å se saldoen din. Eller bruk iTunes for Windows på en PC.

Sjekk saldoen din på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på bildet ditt eller påloggingsknappen  øverst på skjermen. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
  3. Hvis du har en saldo, vises beløpet under navnet ditt. Hvis du ikke ser et beløp, har du ikke en saldo.

iPhone som viser Apple-ID-saldoen under navnet og e-postadressen til John Appleseed.

Sjekk saldoen din på Mac

1. Åpne App Store. Hvis du ser påloggingsknappen  nederst i sidepanelet, klikker du på den og logger på med Apple-ID.
  2. Hvis du har en saldo, vises beløpet under navnet ditt. Hvis du ikke ser et beløp, har du ikke en saldo.

App Store på Mac som viser John Appleseeds Apple-ID-saldo under navnet hans i sidepanelet.

Sjekk saldoen din på en Windows-PC

1. Åpne iTunes for Windows. Hvis du ikke er logget på, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Store øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis du har en saldo, vises beløpet under navnet ditt. Hvis du ikke ser et beløp, har du ikke en saldo.

Om ubrukt Apple-ID-saldo

Du kan ikke innløse eller returnere Apple-gavekort, App Store- og iTunes-gavekort eller brukt Apple-ID-saldo mot kontanter, unntatt når loven krever det. Hvis jurisdiksjonen din tillater tilbakebetaling av innløste gavesaldoer, kan du kontakte Apple-kundestøtte for å be om refusjon. Når du kontakter Apple, tar du med følgende informasjon:

• Apple-ID.
  • Refusjonsbeløp.
  • Nåværende leveringsadresse.

Hvis du planlegger å slette Apple-ID-en din eller endre land eller region

Før du kan slette Apple-ID-en din eller endre Apple-ID-land eller -region, må du bruke opp hele Apple-ID-saldoen. Du må kanskje også vente til eventuelle refusjoner er behandlet. Hvis du har mindre saldo enn kostnaden for et enkeltobjekt, kan du kontakte Apple-kundestøtte.