Se Apple-ID-saldoen din

Sjekk Apple-ID-saldoen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Eller bruk iTunes på en PC.

Du kan fylle penger på Apple-ID-en ved bruk av betalingsmåten du har registrert, eller ved å løse inn App Store- og iTunes-gavekort.

Når du har fylt på penger, kan du bruke Apple-ID-saldoen til å foreta kjøp i App Store, iTunes Store eller Apple Books, eller til å oppgradere iCloud-lagringsplassen. Saldoen brukes til alle kjøp du foretar, til den er tom.

Finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID hvis du ikke allerede har en.

Apple-ID-saldo er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut om Apple-ID-saldo fra påfylte penger eller innløste gavekort (eller begge deler) er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Se saldoen din på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på bildet ditt eller påloggingsknappen  øverst på skjermen. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
  3. Hvis du har Apple-ID-kreditt, vises beløpet under navnet ditt.

iPhone som viser Apple-ID-saldoen under navnet og e-postadressen til John Appleseed.

Se saldoen din på Mac

1. Åpne App Store. Hvis du ser påloggingsknappen  nederst i sidepanelet, klikker du på den og logger på med Apple-ID.
  2. Hvis du har Apple-ID-kreditt, vises beløpet under navnet ditt nederst i sidepanelet.

App Store på Mac som viser John Appleseeds Apple-ID-saldo under navnet hans i sidepanelet.

Se saldoen din på PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID.
  2. Klikk på Butikk øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis du har en saldo, ser du den under søkefeltet.

Om ubrukt Apple-ID-saldo

Du kan ikke løse inn eller returnere App Store- eller iTunes-gavekort eller ubrukt saldo mot kontanter, unntatt når loven krever det. Hvis jurisdiksjonen din tillater tilbakebetaling av innløste gavesaldoer, kan du be om tilbakebetaling. Kontakt Apple-kundestøtte, og velg en kundestøttekategori og et emne. Inkluder følgende informasjon i forespørselen:

• Apple-ID.
  • Refusjonsbeløp.
  • Nåværende Leveringsadresse.

Du kan bli bedt om mer informasjon for verifiseringsformål.

Hvis du planlegger å slette Apple-ID-en din eller endre land eller region

Før du kan slette Apple-ID-en eller endre land eller region for Apple-ID, må du bruke opp eventuell Apple-ID-saldo. Du må kanskje også vente til eventuelle refusjoner er ferdigbehandlet. Hvis du har mindre saldo enn kostnaden for et enkeltobjekt, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Finn ut mer

• Hvis du bruker Familiedeling, blir alle penger du legger til på Apple-ID-saldoen, kun tilgjengelige for deg. Apple-ID-saldoen din deles ikke med andre familiemedlemmer.
  • Hvis du mener at beløpet du har tilgjengelig på saldo, ikke stemmer, kan du sjekke kjøpshistorikken for å se om noe av saldoen er brukt til et kjøp. Hvis du fremdeles mener at saldoen ikke stemmer, kan du prøve å logge av iTunes Store og App Store på alle enhetene dine og deretter logge på igjen.
  • Finn ut hvordan App Store- og iTunes Store-kjøp blir belastet.