Se saldoen for butikkreditten din

Bruk iPhone, iPad, iPod touch eller iTunes på en Mac eller PC til å se gjenstående butikkreditt for Apple-ID-en din.

Du kan fylle penger på Apple-ID-en din ved bruk av den registrerte betalingsmåten din eller App Store- og iTunes-gavekort.

Når du har fylt på, kan du bruke butikkreditt (Apple-ID-saldo) til å kjøpe varer i iTunes Store og App Store eller til å kjøpe mer iCloud-lagring, så lenge du er logget på hver butikk med den samme Apple-ID-en. Kreditten brukes til alle butikkjøp du gjør, helt til den er oppbrukt.

Du kan se kredittsaldoen i informasjonen for Apple-ID-kontoen din.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din og deretter på Vis Apple-ID. Du må kanskje autentisere Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID hvis du ikke allerede har en.
  3. Hvis du har en kredittsaldo, ser du den over «Fyll på Apple-ID».

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  3. Klikk på Butikk øverst i iTunes-vinduet.
  4. Hvis du har en kredittsaldo, ser du den under søkefeltet.

Finn ut mer

Du kan ikke løse inn eller returnere App Store-, iTunes- eller Apple Music-gavekort eller ubrukte kredittsaldoer i kontanter unntatt slik loven krever det. Hvis jurisdiksjonen din tillater tilbakebetaling av innløste gavesaldoer, kan du be om tilbakebetaling ved å kontakte Apple-kundestøtte, velge en kundestøttekategori og et -emne, og inkludere følgende informasjon i forespørselen:

• Apple-ID-en din.
  • Refusjonsbeløp for butikkreditt.
  • Den gjeldende leveringsadressen din.

Du kan bli bedt om mer informasjon for verifiseringsformål.