Se Apple-ID-saldoen din

Bruk iPhone, iPad, iPod touch eller iTunes på Mac eller PC til å sjekke tilgjengelig Apple-ID-saldo.

Du kan fylle penger på Apple-ID-en din ved bruk av den registrerte betalingsmåten din eller ved å løse inn App Store- og iTunes-gavekort.

Når du har fylt på, kan du bruke Apple-ID-saldoen til å foreta kjøp i App Store, iTunes Store eller Apple Books, eller til å oppgradere iCloud-lagringsplassen. Saldoen brukes til alle kjøp du foretar til den er tom.

Apple-ID-saldo er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut om Apple-ID-saldo fra påfylte penger eller innløste gavekort (eller begge) er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din og deretter på Vis Apple-ID. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du oppretter en Apple-ID hvis du ikke allerede har en.
  3. Hvis du har en saldo, ser du den over «Fyll på Apple-ID».
    En iPhone X som viser Kontoinnstillinger-skjermbildet. Det er en Apple-ID-saldo på 17,06 USD.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Butikk øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis du har en saldo, ser du den under søkefeltet.

Finn ut mer

• Hvis du bruker Familiedeling, er alle penger du legger til i Apple-ID-saldoen, kun tilgjengelig for deg. Apple-ID-saldoen din deles ikke med andre familiemedlemmer.
  • Saldoen din er tilgjengelig i iTunes Store, App Store og Apple Books. Hvis du tror at saldoen som er tilgjengelig for deg, er feil, kan du sjekke kjøpshistorikken for å se om noe av saldoen ble brukt til et kjøp. Hvis du fremdeles ikke tror at saldoen er riktig, kan du prøve å logge av iTunes Store og App Store på alle enhetene dine og deretter logge på igjen.
  • Finn ut hvordan App Store- og iTunes Store-kjøp blir belastet.

Få hjelp

Før du kan slette Apple-ID-en din eller endre Apple-ID-land eller -region, må du bruke opp eventuell Apple-ID-saldo. Du må kanskje også vente til eventuelle refusjoner er behandlet. Hvis du har mindre saldo enn kostnaden til et enkelt objekt, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Du kan ikke løse inn eller returnere App Store- eller iTunes-gavekort eller ubrukt saldo i kontanter unntatt slik loven krever det. Hvis jurisdiksjonen din tillater tilbakebetaling av innløste gavesaldoer, kan du be om tilbakebetaling: Kontakt Apple-kundestøtte, og velg deretter en kundestøttekategori og et emne. Inkluder følgende informasjon i forespørselen:

Du kan bli bedt om mer informasjon for verifiseringsformål.