OS X Lion: Slik fjerner du Mac App Store-programmer som vises i Launchpad

Ved hjelp av Launchpad kan du enkelt fjerne programmer som er kjøpt fra Mac App Store.

Som standard viser Launchpad alle programmer som er installert på Mac-maskinen.

Slik fjerner du et Mac App Store-program som vises i Launchpad

Følg disse trinnene mens du er logget på en administratorkonto:

1. Åpne Launchpad.
  2. Klikk på og hold et symbol til du ser alle symbolene riste.
  3. Klikk på «x»-knappen øverst til venstre på et Mac App Store-programsymbol som du vil slette.
    • Merk: Hvis du ikke ser en «x»-knapp, er programmet enten ikke fra Mac App Store, eller du er logget på som en vanlig bruker.
  4. Klikk på Slett i bekreftelsesdialogruten for å slette programmet.

Tips: Hvis du vil installere et slettet program på nytt, åpner du Mac App Store, klikker på Kjøp-symbolet og deretter på Installer-knappen for programmet.