Finn innhold med skjult teksting og undertekster i iTunes Store

Finn ut hvordan du finner filmer og TV-programmer med skjult teksting eller undertekster for døve og hørselshemmede i iTunes Store.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på iTunes Store.
  3. Skriv inn en bestemt tittel eller et bestemt søkeord i søkefeltet øverst til høyre. Du kan også skrive inn «skjult teksting» for å søke etter tilgjengelige titler med skjult teksting, eller «undertekster» eller «SDH» for å søke etter tilgjengelige titler med undertekster for døve og hørselshemmede. Trykk deretter på Enter-tasten på tastaturet.
  4. Klikk på Filmer eller TV-programmer i kolonnen til høyre for vinduet.
  5. Når du finner noe du vil se, klikker du på objektet. Se etter et skjult teksting-symbol  eller et symbol for undertekster for døve og hørselshemmede  under tittelen på objektets produktside.

Rull til bunnen av et objekts produktside, og se i Språk-delen for informasjon om tilgjengelige språk for skjult teksting og undertekster.

På iPhone, iPad og iPod touch

1. Trykk på iTunes Store.
  2. Trykk på Søk fra navigasjonsmenyen nederst på skjermen.
  3. Skriv inn en bestemt tittel eller et bestemt søkeord i søkefeltet øverst på skjermen. Du kan også skrive inn «skjult teksting» for å søke etter tilgjengelige titler med skjult teksting, eller «undertekster» eller «SDH» for å søke etter alle tilgjengelige titler med undertekster.
  4. Når du finner noe du vil se, trykker du på objektet. Se etter et skjult teksting-symbol  eller et symbol for undertekster for døve og hørselshemmede  under tittelen på objektets produktside.

Rull til bunnen av et objekts produktside, og se i Språk-delen for informasjon om tilgjengelige språk for skjult teksting og undertekster.

På Apple TV

1. Åpne appen for Filmer eller TV-programmer.
  2. Bla til eller søk etter en film eller et TV-program.
  3. På beskrivelsessiden for filmen eller episoden vises et skjult teksting-symbol  hvis skjult teksting støttes. Et symbol for undertekster for døve og hørselshemmede  vises hvis undertekster støttes.

Sveip nedover på fjernkontrollen for å gå til bunnen av et objekts produktside. Se i Språk- og Tilgjengelighet-delene for informasjon om tilgjengelige språk for skjult teksting og undertekster.

Les mer

Tilgjengeligheten for skjult teksting og undertekster varierer avhengig av land og region.

Finn ut hvordan du slår på skjult teksting og undertekster på ulike enheter med fremgangsmåten nedenfor:

Noe innhold i iTunes Store har også lydbeskrivelser. Les om hvordan du finner innhold med lydbeskrivelser.

Du kan også endre lydspråket på filmer du kjøper fra iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.