Sjekk om filmer og TV-programmer har tilgjengelighetsfunksjoner i Apple TV-appen

Filmer og TV-programmer med tilgjengelighetsfunksjoner er merket med AD for synstolking, CC for skjult teksting og SDH for teksting for hørselshemmede.

På iPhone eller iPad

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Trykk på Søk og skriv inn navnet på filmen eller TV-programmet.

3. Trykk på filmen eller TV-programmet for å gå til beskrivelsen.

4. Se om den er merket med skjult teksting (CC), teksting for hørselshemmede (SDH) eller synstolking (AD).

For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk-delen nederst på beskrivelsesiden.

På Mac eller på nettet

1. Åpne Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com.

2. Bruk søkefeltet til å finne en film eller en TV-serie.

3. Klikk på en film eller et TV-program for å gå til beskrivelsesiden.

4. Under beskrivelsen kan du sjekke om skjult teksting (CC), teksting for hørselshemmede (SDH) eller synstolking (AD) er tilgjengelig.

For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk-delen nederst på beskrivelsesiden.

På Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.

2. Slå på Synstolking.

3. Åpne Apple TV-appen.

4. Søk etter en film eller et TV-program.

5. På beskrivelsesiden for filmen sjekker du om skjult teksting (CC), teksting for hørselshemmede (SDH) eller synstolking (AD) er tilgjengelig.

For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk- og Tilgjengelighet-delen nederst på beskrivelsesiden.

På en smart-TV eller strømmeenhet

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Øverst på skjermen går du til Filmer eller TV-programmer. Eller gå til Søk for å finne filmer eller TV-programmer.

3. På beskrivelsesiden sjekker du om skjult teksting (CC), teksting for hørselshemmede (SDH) eller synstolking (AD) er tilgjengelig.

For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk- og Tilgjengelighet-delen nederst på beskrivelsesiden.

På en PC med Apple TV-appen for Windows

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Bruk søkefeltet til å finne en film eller en TV-serie.

3. Klikk på en film eller et TV-program for å gå til beskrivelsesiden.

4. Under beskrivelsen kan du sjekke om skjult teksting (CC), teksting for hørselshemmede (SDH) eller synstolking (AD) er tilgjengelig.

For å se hvilke språk som er tilgjengelige for hver tilgjengelighetsfunksjon, går du til Språk-delen nederst på beskrivelsesiden.

Tilgjengelighetsfunksjoner i Apple TV-appen

Tilgjengelighetsfunksjoner som skjult teksting, undertekster og synstolking er tilgjengelige i Apple TV-appen. Tilgjengeligheten av disse funksjonene varierer etter land og region.

Symbolet for skjult teksting

Innhold med skjult teksting (CC) viser en transkripsjon av talen i videoen samt beskrivelser av ikke-verbal kommunikasjon.

Symbolet for undertekster for døve og hørselshemmede

Innhold med undertekster for døve og hørselshemmede (SDH) er ganske likt CC-innhold, men SDH-innhold kan være tilgjengelig i enkelte situasjoner CC-innhold ikke er det, og det kan være tilgjengelig på flere språk.

Symbolet for innhold med synstolking

Innhold med synstolking (AD) har et lydspor som beskriver det som skjer på skjermen.

Slik slår du på synstolking (AD), skjult teksting (CC) eller teksting for hørselshemmede (SDH)

Tilgjengeligheten av disse funksjonene varierer etter land og region.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.