Gjenopprett Apple TV til fabrikkinnstillingene

Følg denne fremgangsmåten for å slette Apple TV, gjenopprette den til fabrikkinnstillingene og fjerne all informasjon.

Gjenopprett Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon)

1. Gå til Innstillinger > System > Gjenopprett.
  2. Velg et gjenopprettingsvalg:
    • Gjenopprett: Dette alternativet er den raskeste måten for å gjenopprette Apple TV til fabrikkinnstillingene og krever ikke Internett-tilkobling.
    • Gjenopprett og oppdater: Dette alternativet gjenoppretter Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever Internett-tilkobling.
  3. Påse at Apple TV er koblet til strømmen til gjenopprettingsprosessen er fullført.

Gjenopprett Apple TV (3. generasjon) eller eldre

1. Velg Innstillinger > Generelt > Gjenopprett.
  2. Velg et av disse alternativene:
    • Tilbakestill alle innstillinger: Dette alternativet tilbakestiller innstillingene dine, inkludert kontoer og konfigurasjoner.
    • Gjenopprett: Dette alternativet gjenopprette gjenoppretter Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever Internett-tilkobling.
  3. Påse at Apple TV er koblet til strømmen til gjenopprettingsprosessen er fullført. Deretter kan du konfigurere Apple TV på nytt.