Nullstill eller gjenopprett Apple TV til fabrikkinnstillingene

Følg denne fremgangsmåten for å slette Apple TV, gjenopprette den til fabrikkinnstillingene og fjerne all informasjon på den.

Nullstille Apple TV 4K eller Apple TV HD

1. Gå til Innstillinger > System > Nullstill.
  2. Velg et nullstillingsvalg:
    • Nullstill: Dette alternativet er den raskeste måten å tilbakestille Apple TV til fabrikkinnstillingene.  Dette alternativet krever ikke internett-tilkobling.
    • Nullstill og oppdater: Dette alternativet tilbakestiller Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever internett-tilkobling.
  3. Påse at Apple TV er koblet til strøm til nullstillingsprosessen er fullført.

Finn ut hva du må gjøre hvis Apple TV Remote ikke fungerer.

Nullstille eller gjenopprette Apple TV (3. generasjon) eller eldre

1. Velg Innstillinger > Generelt > Nullstill.
  2. Velg et av disse alternativene:
    • Nullstill alle innstillinger: Dette alternativet nullstiller innstillingene dine, inkludert kontoer og konfigurasjoner.
    • Gjenopprett: Dette alternativet tilbakestiller Apple TV til fabrikkinnstillingene og installerer programvareoppdateringer. Dette alternativet krever internett-tilkobling.
  3. Påse at Apple TV er koblet til strøm til nullstillingsprosessen er fullført. Deretter kan du konfigurere Apple TV på nytt.

Finn ut hva du må gjøre hvis Apple TV Remote ikke fungerer.

Få hjelp

Hvis du trenger mer hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.