iMac: Slik finner du serienummeret

Les om hvordan du finner serienummeret på iMac-maskinen.

Du kan finne serienummeret på flere steder:

• I Mac OS X
  • På utsiden av datamaskinen
  • På originalemballasjen til produktet
  • På originalkvitteringen (eller fakturaen)

I Mac OS X

På de fleste datamaskiner med Mac OS X finner du serienummeret i Om denne maskinen-vinduet.

På utsiden av datamaskinen

Velg modellen din nedenfor for å lese om hvordan du finner serienummeret på utsiden av datamaskinen.

Intel-basert iMac (midten av 2007) og nyere

iMac G5 og Intel-basert iMac

iMac (flatskjerm)

iMac (sporlasting)

iMac

På originalemballasjen til produktet

Hvis du ennå har originalemballasjen til iMac, kan du finne serienummeret på strekkodeetiketten som er festet til emballasjen.

På originalkvitteringen (eller fakturaen)

Noen forhandlere kan ta med serienummeret til iMac på kvitteringen.

Lær mer

Lær hvordan du finner serienummeret på andre maskinvareprodukter fra Apple.

Sist endret:
Nyttig?
60% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)