Se hvor mye lagringsplass du har brukt på iPhone, iPad og iPod touch

Følg framgangsmåten for å se hvor mye lagringsplass appene dine bruker på iOS-enheten.

Hvis enheten nærmer seg kapasitetsgrensen eller du får en varselmelding om at lagringsplassen er full, kan du fjerne noe av innholdet som brukes lite, for å få mer plass.

Bruke iOS-enheten til å kontrollere lagringsplassen

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Bruk > Administrer lagring. Du vil få en liste over appene dine og hvor mye lagringsplass hver av dem bruker.

2. Trykk på en app for å få mer detaljert informasjon om hvor mye den bruker.
  3. Avhengig av appen kan du kanskje også slette noe av appens innhold eller slette hele appen med innhold.

Bruke iTunes til å kontrollere lagringsplassen på iOS-enheten

1. Åpne iTunes og velg enheten din. Du vil se en stolpe som viser hvor mye lagringsplass iOS-enheten bruker fordelt på innholdstype.
  2. Hold musen over en innholdstype, som Annet eller Apper, for å få mer informasjon:

Her er en oversikt over innholdstypene på iOS-enheten og hva hver type inkluderer:

• Lyd: Sanger, lydpodcaster, lydbøker, taleopptak og ringetoner
  • Video: Filmer, musikkvideoer og TV-programmer
  • Bilder: Kamerarull-innhold, Bildestrøm og Bildebibliotek
  • Apper: Installerte apper
  • Bøker: iBooks-bøker og PDF-filer
  • Dokumenter og data: Frakoblet Safari-leseliste, filer som er opprettet i apper, og appinnhold som kontakter, kalendere, meldinger og e-post (med vedlegg)
  • Annet: Innstillinger, Siri-stemmer, systemdata

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret:
Nyttig?
52% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)