Se hvor mye lagringsplass du har brukt på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan synkronisere og laste ned mange forskjellige typer av innhold på iOS-enheten. Noen typer innhold (som musikk og video) tar mer plass enn andre (som notater og bøker). Vanligvis tar apper som er komplekse og grafikkintensive, mer plass enn enklere apper.

Hvis enheten nærmer seg kapasitetsgrensen eller du får en varselmelding om at lagringsplassen er full, kan du fjerne noe av innholdet som brukes lite, for å gjøre plass for mer.

Vise bruk av lagringsplass på iOS-enheten

Trykk på Innstillinger > Generelt > Bruk > Administrer lagring for å se hvor mye plass hver app og innholdet til appen tar på enheten.

Trykk på et program for å få mer detaljert informasjon om bruken av appen.

Avhengig av appen kan du kanskje også slette noe av appens innhold, eller slette appen og alt innhold.

Vise bruk av lagringsplass på iOS-enheten i iTunes

Når du kobler til enheten og velger den i iTunes, vil du se bruken fordelt på innholdstype:

• Lyd: Sanger, lyd podcaster, lydbøker, taleopptak og ringetoner
  • Video: Filmer, musikk videoer og TV-programmer
  • Bilder: Kamerarull-innhold, Bildestrøm og Bildebibliotek
  • Programmer: Installerte programmer
  • Bøker: iBooks-bøker og PDF-filer
  • Dokumenter og data: Appinnhold som kontakter, kalendere, meldinger, e-post og tilhørende vedlegg, Safari Frakoblet leseliste og filer som du har opprettet i appene
  • Annet: Innstillinger, Siri-stemmer og andre systemdata

Hold musepekeren over innholdstypen for å få mer informasjon om bruken.

iTunes viser hvor mye plass markerte sanger, videoer, lydbøker og apper bruker, på statuslinjen nederst på skjermen. Du kan også se denne informasjonen ved å markere et objekt og velge Arkiv > Vis info. Størrelsen er tilgjengelig på Oversikt-fanen.

Du kan overføre eller synkronisere innhold til datamaskinen fra enheten. Hvis du vil fjerne bestemte typer innhold fra enheten, kan du lese hvordan du administrerer innhold manuelt ved bruk av iTunes.

Lær mer

Les mer om lagringskapasitet i OS X og iOS.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon.

Sist endret:
Nyttig?
66% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)