Hvis iPhonen er fryst eller ikke slår seg på

Les hva du kan gjøre hvis skjermen på iPhonen din er fryst, hvis enheten ikke reagerer når du rører ved den, eller hvis den står fast når du slår den på.

Hvis skjermen er svart eller fryst

Følg fremgangsmåten for enheten din.

På iPhone 8 eller nyere, inkludert iPhone SE (2. og 3. generasjon)

1. Trykk raskt på volum opp-knappen.

2. Trykk raskt på volum ned-knappen.

3. Trykk og hold inne sideknappen til Apple-logoen vises (ca. 10 sekunder).

iPhone som viser et mønster av tastetrykk
  4. Hvis iPhonen ikke slår seg på, lader du den opp i én time og prøver på nytt. Hvis iPhonen viser batteri med lite strømbatteri med lite strøm, sjekker du maskinvaren din og lader iPhonen.

5. Hvis iPhonen fortsatt ikke slår seg på, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus

1. Trykk og hold inne både sideknappen og volum ned-knappen til Apple-logoen vises (ca. 10 sekunder).

iPhone som viser knappene du skal trykke på
  2. Hvis iPhonen ikke slår seg på, lader du den opp i én time og prøver på nytt. Hvis iPhonen viser batteri med lite strømbatteri med lite strøm, sjekker du maskinvaren din og lader iPhonen.

3. Hvis iPhonen fortsatt ikke slår seg på, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

På iPhone 6s og tidligere, inkludert iPhone SE (1. generasjon)

1. Trykk og hold inne både Hjem-knappen og sideknappen eller den øverste knappen til Apple-logoen vises (ca. 10 sekunder).

2. Hvis iPhonen ikke slår seg på, lader du den opp i én time og prøver på nytt. Hvis iPhonen viser batteri med lite strømbatteri med lite strøm, sjekker du maskinvaren din og lader iPhonen.

3. Hvis iPhonen fortsatt ikke slår seg på, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis iPhonen slår seg på, men står fast under oppstart

Hvis du ser Apple-logoen eller en rød eller blå skjerm under oppstart, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Koble iPhonen til en datamaskin.

2. Velg iPhonen på datamaskinen.

3. Følg disse trinnene mens iPhonen er tilkoblet:

• På iPhone 8 eller nyere, inkludert iPhone SE (2. og 3. generasjon): Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk raskt på volum ned-knappen. Trykk deretter på og hold inne sideknappen.

iPhone som viser et mønster med taster som skal trykkes på
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Trykk på og hold sideknappen og volum ned-knappen inne samtidig.

iPhone som viser knappene du skal trykke på
    • På iPhone 6s eller tidligere, inkludert iPhone SE (1. generasjon): Trykk på og hold inne Hjem-knappen og side- eller toppknappen samtidig.

4. Fortsett å holde inne knappene til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

Skjermen for gjenopprettingsmodus på iPhone
  5. Når du får muligheten til å gjenopprette eller oppdatere, velger du Oppdater.

Skjerm med alternativer for å oppdatere, gjenopprette eller avbryte.
  6. Datamaskinen laster ned programvaren for enheten. Hvis det tar mer enn 15 minutter, avsluttes gjenopprettingsmodusen på enheten. Gjenta trinn 2–4.

Hvis du trenger mer hjelp

Kontakt Apple-kundestøtte for å avtale service.