Ta ut eller bytte SIM-kort i iPhone eller iPad

Finn ut hvordan du tar ut eller bytter SIM-kort i iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular-modeller).

Bruk bare SIM-skuffen som fulgte med enheten. En SIM-skuff fra en iPhone 6s vil for eksempel ikke passe i en iPhone 7.

iPhone

Finn modellen din nedenfor for å se hvor SIM-skuffen er. Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPhone-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store for å få hjelp.

Når du har fjernet SIM-kortet fra skuffen, bør du merke deg hakket i det ene hjørnet på det nye SIM-kortet. Legg det nye SIM-kortet i skuffen. Det passer bare én vei, på grunn av hakket. Sett deretter skuffen ordentlig på plass igjen i samme retning som du tok den ut. Skuffen passer også bare én vei.

Finn SIM-skuffen på høyre side av iPhone X-enheten.

Finn SIM-skuffen på høyre side:

• iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-modell)

Finn SIM-skuff på toppen:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Original iPhone

iPad

Finn modellen din nedenfor for å se hvor SIM-skuffen er. Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPad-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store for å få hjelp.

Når du har fjernet SIM-kortet fra skuffen, bør du merke deg hakket i det ene hjørnet på det nye SIM-kortet. Legg det nye SIM-kortet i skuffen. Det passer bare én vei, på grunn av hakket. Sett deretter skuffen ordentlig på plass igjen i samme retning som du tok den ut. Skuffen passer også bare én vei.

Finn SIM-skuffen nede til høyre:

• iPad Pro
  • iPad (5. generasjon eller nyere)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini

Finn SIM-skuffen oppe til venstre:

• iPad (4. generasjon)*
  • iPad (3. generasjon)*
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-modell)*

*Når du stikker inn en binders eller det inkluderte SIM-utmatingsverktøyet, gjør du det i 45-graders vinkel

På iPad Wi-Fi + 3G finner du SIM-skuffen nede til venstre.