Om Apple Remote Desktop client 3.5.2

Apple Remote Desktop client 3.5.2 er inkludert i OS X Lion v10.7.3-oppdateringen og som en frittstående oppdatering for Apple Remote Desktop for Mac OS X v10.6 Snow Leopard. Den anbefales for alle Remote Desktop-klienter.

Apple Remote Desktop 3.5.2 er tilgjengelig som en automatisk Programvareoppdatering og en manuell nedlasting fra Apple Support Nedlastinger.

Hva er nytt

• Forbedrer godkjenning av Skjermdeling når Kerberos brukes, eller ved godkjenning som en bruker uten passord.

• Løser problemer med å styre en ekstern datamaskin med to skjermer når den primære skjermen er til høyre.