Synkronisere bilder fra en datamaskin til en iOS-enhet ved bruk av iTunes

Du kan synkronisere bilder fra en app eller mappe på datamaskinen til iPhone, iPad og iPod touch ved bruk av iTunes.

Synkronisere bilder

Du kan synkronisere bilder til en enhet fra en app på datamaskinen eller fra en mappe på datamaskinen.

1. Påse at du har nyeste versjon av iTunes.
  2. Start iTunes på datamaskinen.
  3. Koble iOS-enheten til datamaskinen.
  4. Klikk på symbolet for enheten i iTunes.
  5. Klikk på Bilder-fanen.
  6. Klikk i ruten ved siden av «Synkroniser bilder fra». Hvis du i stedet ser «iCloud-bilder er på», er alle bildene og videoene dine allerede lagret i iCloud. Les mer om iCloud-bildebibliotek

Hvis bildene dine befinner seg i en app, for eksempel i Bilder, følger du denne framgangsmåten.

Hvis bildene dine befinner seg i en mappe, følger du denne framgangsmåten.

Hvis bildene er i en app

Hvis du synkroniserer fra Bilder, vil bare systembildebiblioteket være tilgjengelig i iTunes.

1. Velg hvilket program du vil synkronisere bilder fra, i lokalmenyen.
  2. Velg å synkronisere alle bilder eller valgte bilder.
  3. Marker «Inkluder videoer» for å synkronisere videoer som er lagret i den samme appen.
  4. Klikk på Bruk.

Hvis bildene er i en mappe

1. Marker «Velg mappe» i lokalmenyen.
  2. Velg mappen hvor du vil lagre bildene.
  3. Klikk på Bruk.

Du kan organisere bilder i undermapper for å lage fotoalbum.

Slette synkroniserte bilder

1. Finn og klikk på enheten din i iTunes.
  2. Klikk på Bilder.
  3. Velg Markerte album, og fjern markeringene for album og samlinger som du vil slette.
    Hvis du vil slette alle synkroniserte bilder, fjerner du markeringen av «Synkroniser bilder fra» og klikker på «Fjern bilder» når du blir bedt om det.
  4. Klikk på Bruk.

Les om hvordan du sletter bilder og video som er synkronisert fra iTunes, når du ikke får tilgang til originalene.

Mer om synkroniserte bilder

• Du kan bare synkronisere bilder fra én datamaskin eller brukerkonto om gangen. Hvis du synkroniserer bilder med en annen datamaskin eller brukerkonto, vil nylig synkroniserte bilder erstatte bildene du har synkronisert tidligere.
  • Du kan ikke reimportere bilder som er synkronisert fra datamaskinen til enheten, tilbake til datamaskinen. Du kan bare importere bilder som er tatt med enheten, eller arkivert på den, fra enheten til datamaskinen. Hvis du må hente synkroniserte bilder fra enheten, sender du bildene med e-post fra enheten til deg selv. Last deretter ned bildene fra e-postmeldingen til datamaskinen.
  • Synkronisering av bilder med enheten vil opprette en iPod-bildebuffer.

Lær mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: