Hvis du ser en feil når du oppdaterer eller gjenoppretter iPhone, iPad eller iPod

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser en feilkode eller en varselmelding når du bruker datamaskinen til å oppdatere eller gjenopprette en enhet.

Oppdater Macen eller PC-en

Koble direkte til datamaskinen

Koble iOS-enheten direkte til datamaskinens USB-port (ikke til et tilkoblet tastatur eller en tilkoblet USB-hub). Hvis du fremdeles ser en varselmelding, kan du prøve en annen kabel.

Omstart

Slå av datamaskinen og enheten. Slå dem deretter på igjen.

Sånn starter du iPhoneiPad eller iPod touch på nytt.

Sjekk sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen

Du må kanskje oppdatere, endre eller avinstallere programvare som kan forstyrre datamaskinens tilkobling til iTunes.

Prøv igjen

Oppdater eller gjenopprett enheten på nytt.

Få mer hjelp

Hvis du har prøvd disse trinnene og feilen gjentar seg, følger du fremgangsmåten for feilkoden.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.