Hvis du ser en feil når du oppdaterer eller gjenoppretter iPhone, iPad eller iPod

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser en feilkode eller et varsel når du bruker iTunes til å oppdatere eller gjenopprette enheten din.

Oppdater iTunes

Last ned den nyeste versjonen av iTunes for datamaskinen.

Oppdater datamaskinen

Installer oppdateringer for Macen din. Hvis du har en PC, kan du hente oppdateringer fra Microsoft.

Koble direkte til datamaskinen

Koble iOS-enheten direkte til datamaskinens USB-port (ikke til et tilkoblet tastatur eller en tilkoblet USB-hub).

En Lightning-til-USB-kabel

Omstart

Slå av datamaskinen og enheten. Slå dem deretter på igjen.

Sjekk sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen

Du må kanskje oppdatere, endre eller avinstallere programvare som kan forstyrre datamaskinens tilkobling til iTunes.

Prøv igjen

Oppdater eller gjenopprett enheten på nytt.

Få mer hjelp

Hvis du har prøvd disse trinnene og feilen gjentar seg, følger du fremgangsmåten for feilkoden.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.