Løse feil med iOS-oppdatering og -gjenoppretting i iTunes

Når du bruker iTunes til å oppdatere eller gjenopprette iOS på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du få en feilkode eller en varselmelding. De fleste av disse feilene oppstår fordi datamaskinen har eldre versjoner av programvare eller ikke kan koble til tjeneren.

Du kan løse de fleste oppdaterings- og gjenopprettingsfeil med noen få, enkle trinn. Prøv disse først:

Oppdater iTunes.

Installer den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen.

Oppdater operativsystemet.

Installer tilgjengelige oppdateringer for Mac-maskinen. Hvis du har en PC, kan du hente oppdateringer til PC-programvaren på Microsofts nettsted.

Sjekk sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen.

Du må kanskje oppdatere, endre, deaktivere eller avinstallere programvare som forårsaker problemer.

Koble fra ekstra USB-enheter.

Ha bare iOS-enheten, tastaturet og musen direkte koblet til datamaskinen.

Start på nytt.

Slå av datamaskinen og enheten. Slå dem deretter på igjen.

Prøv igjen.

Oppdater eller gjenopprett iOS-enheten igjen.

Få mer hjelp.

Hvis du har prøvd disse trinnene og feilen gjentar seg, utfører du de avanserte trinnene for feilkoden.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon.

Sist endret:
Nyttig?
38% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)