Hvis du ser en feil når du oppdaterer eller gjenoppretter iPhone, iPad eller iPod

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser en feilkode eller en varselmelding når du bruker iTunes til å oppdatere eller gjenopprette enheten.

Oppdater iTunes

Installer den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen. Dette forutsetter kanskje at du har OS X Mavericks 10.9.5 eller nyere eller Windows 7 eller nyere.

iTunes på Mac

Oppdater datamaskinen

Installer oppdateringer for Mac-maskinen din. Hvis du har en PC, kan du hente oppdateringer fra Microsoft.

Oppdater Mac-maskinen din.

Koble direkte til datamaskinen

Koble iOS-enheten direkte til datamaskinens USB-port (ikke til et tilkoblet tastatur eller en tilkoblet USB-hub).

En Lightning-til-USB-kabel

Gjør en omstart

Slå av datamaskinen og enheten. Slå dem deretter på igjen.

Slå av enheten og datamaskinen.

Sjekk sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen

Du må kanskje oppdatere, endre, deaktivere eller avinstallere programvare som forårsaker problemer.

Sjekk sikkerhetsprogramvare

Prøv igjen

Oppdater eller gjenopprett enheten på nytt.

Oppdater eller gjenopprett

Få mer hjelp

Hvis du har prøvd disse trinnene og feilen gjentar seg, følger du fremgangsmåten for feilkoden.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.