Vise batteriprosenten på iPhone eller iPad

Avhengig av hvilken enhet du har, vises batteriprosenten i kontrollsenteret eller på statuslinjen.

Finn batteriprosenten på iPhone 14 og andre modeller med Face ID

På iPhone 14 og andre iPhone-modeller med Face ID (iPhone X og nyere) vises batteriprosenten i kontrollsenteret. Bare sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.

Med iOS 16 kan du slå på batteriprosent slik at den vises i statuslinjen. Gå til Innstillinger > Batteri, og slå på Batteriprosent.

Finn batteriprosent på andre iPhone-modeller og iPad

Batteriprosenten synes alltid på statuslinjen på disse enhetene:*

• iPhone SE (2. og 3. generasjon)

• iPhone 8 eller eldre

• iPad (alle modeller)

*Hvis batteriprosenten ikke vises, går du til Innstillinger > Batteri og slår på Batteriprosent.

En iPhone-skjerm som viser kontrollsenteret med en batteriprosent på 100 %

Bruk Batterinivå-widgeten

En annen rask måte å sjekke batteriprosenten på er å legge til Batterinivå-widgeten til Hjem-skjermen eller dagsoversikten på enheten. Finn ut hvordan du bruker widgeter på iPhone eller iPad.

Finn ut mer

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan lade batteriet på iPhone eller iPad.