Vise batteriprosenten på iPhone eller iPad

Du kan vise batteriprosenten i statusfeltet på iPhone og iPad, eller se den i Kontrollsenter.

kontrollsenter

På iPhone X og nyere kan du se batteriprosenten i Kontrollsenter. Bare sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.

På iPhone 8 og eldre kan du se batteriprosenten i statusfeltet. Gå til Innstillinger > Batteri, og aktiver Batteriprosent. Batteriprosenten vises alltid når du har aktivert Spareblussmodus. Batteriprosent er ikke tilgjengelig på iPod touch.

Finn ut hvordan du lader batteriet på iPhone, iPad eller iPod touch.