Vis batteriprosenten på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan vise batteriprosenten på statuslinjen på iPhone, iPad eller iPod touch eller se den i Kontrollsenter.

På iPhone X og nyere kan du se batteriprosenten i Kontrollsenter. Bare sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.

På iPad, iPod touch (7. generasjon) og iPhone 8 og eldre kan du se batteriprosenten på statuslinjen. Gå til Innstillinger > Batteri, og aktiver Batteriprosent. Batteriprosenten vises alltid når du har aktivert Spareblussmodus på en iPhone 8 eller eldre.

Finn ut hvordan du lader batteriet på iPhone, iPad eller iPod touch.