Vise batteriprosenten på iPhone eller iPad

Du kan vise batteriprosenten i statusfeltet på iPhone og iPad, eller se den i Kontrollsenter.

Hvis du vil vise batteriprosenten i statusfeltet, går du til Innstillinger > Batteri og slår på Batteriprosent. Batteriprosenten vises alltid når du har aktivert Spareblussmodus.

Hvis du har iPhone X, kan du bare se batteriprosenten i Kontrollsenter. Bare sveip ned fra øverst til høyre på skjermen. Batteriprosent er ikke tilgjengelig på iPod touch.

Finn ut hvordan du lader batteriet på iPhone, iPad eller iPod touch.