Del plasseringen din med familien din

Med Familiedeling er det enkelt å dele posisjonen din med familiemedlemmer i Finn vennene mine eller programmet Meldinger. Du kan til og med hjelpe familiemedlemmer med å finne enhetene sine i Finn iPhone.

Slik fungerer det

Familieorganisatoren konfigurerer deling av posisjon i innstillingene for Familiedeling. Når plasseringsdeling er slått på, blir organisatorens plassering automatisk delt med alle i familiegruppen. Hvert familiemedlem kan velge hvorvidt de ønsker å dele plasseringen. Når du godtar å dele, ser familiemedlemmene posisjonen din i Finn vennene mine og Meldinger. Og du kan også se plasseringene deres.

Og hvis Deling av posisjon er aktivert, og enheten blir mistet eller stjålet, kan du be et familiemedlem om å bruke Finn iPhone for å finne den og få den tilbake.

Plasseringsdeling støttes ikke i Sør-Korea, og funksjonen kan være utilgjengelig i andre regioner avhengig av til lokal lovgivning.

iPhone som viser Dele posisjonen din med familien din

iPhone som viser Finn vennene mine

iPhone som viser Del posisjonen min-skjermbildet med Del posisjonen min slått på

Velg når du vil dele

Med Familiedeling kan du velge hvorvidt du ønsker dele plasseringen din med familien.

Følg disse trinnene for å se om du deler:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt].
    • Hvis du bruker iOS 11, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Del posisjonen min.
  3. Trykk på [familiemedlemmets navn] for å dele med den personen.

Slå av Del posisjonen min for å slutte å dele plasseringen. Da skjuler du plasseringen for alle familiemedlemmer og godkjente venner. Når du er klar til å dele plasseringen igjen, kan du når som helst slå på funksjonen igjen.

Velg hvilken enhet du vil dele plasseringen fra

Som standard er det den enheten som ble brukt til registrering i Familiedeling, som blir brukt til å dele plasseringen din. Hvis du vil dele plasseringen fra en annen enhet:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på Familiedeling > Deling av posisjon.
  3. Trykk på Del posisjonen min > Fra.
  4. Velg den enheten du vil dele fra.

Plasseringsdeling og Finn iPhone

Hvis du blir med i Familiedeling og velger å dele plasseringen din med familiemedlemmer, kan de finne og sikre en savnet enhet for deg.

Hvis du har slått på Finn iPhone på den savnede enheten, kan et familiemedlem hjelpe deg med følgende:

• Se plasseringen og tilkoblet eller frakoblet status for enheten.
  • Spille av en lyd på den savnede enheten som en hjelp til å finne den.
  • Sette enheten i Mistet-modus hvis enheten er konfigurert med en kode.

Hvis du ikke deler plasseringen din, får ikke familiemedlemmer tilgang til stedsinformasjon om enhetene dine. Familiemedlemmer kan likevel hjelpe deg, selv om de ikke har stedsinformasjon. De kan kontrollere den savnede enhetens tilkoblede eller frakoblede status, spille av en lyd på enheten eller sette enheten i Mistet-modus.

Finn ut mer om Finn iPhone.