Del plasseringen din med familien din

Med Familiedeling er det enkelt å dele posisjonen din med familiemedlemmer i Finn vennene mine- eller Meldinger-appen. Du kan til og med hjelpe familiemedlemmer med å finne enhetene sine i Finn iPhone.

Hvis enheten har iOS 13 eller nyere, kan du dele plasseringen din med venner og familiemedlemmer i Finn min-appen. Hvis du har en Apple Watch med watchOS 6, bruker du Finn personer-appen.

Slik fungerer det

Familieorganisatoren konfigurerer deling av posisjon i innstillingene for Familiedeling. Når deling av posisjon er slått på, blir organisatorens plassering automatisk delt med alle i familiegruppen. Hvert familiemedlem kan velge om vedkommende ønsker å dele plasseringen sin. Når du godtar å dele, ser familiemedlemmene posisjonen din i Finn vennene mine og Meldinger. Hvis familiemedlemmene dine har iOS 13 eller nyere, kan de se plasseringen din i Finn min-appen. Hvis de har watchOS 6, kan de se hvor du er, i Finn personer-appen. Og du kan se hvor de er, også.

Og hvis deling av posisjon er aktivert og enheten forsvinner eller blir stjålet, kan du be et familiemedlem om å bruke Finn iPhone for å hjelpe deg med å finne den og få den tilbake. Hvis familiemedlemmet har iOS 13 eller nyere, kan du be vedkommende om å bruke Finn min-appen.

Plasseringsdeling støttes ikke i Sør-Korea, og funksjonen kan være utilgjengelig i andre regioner på grunn av lokal lovgivning.

Velg når du vil dele

Med Familiedeling kan du velge om du vil dele plasseringen din med familien.

Følg disse trinnene for å se om du deler:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt].
    • Hvis du bruker iOS 11, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Del posisjonen min.
  3. Trykk på [familiemedlemmets navn] for å dele med den personen.

Slå av Del posisjonen min hvis du vil slutte å dele plasseringen. Da skjuler du plasseringen din for alle familiemedlemmer og godkjente venner. Når du er klar til å dele plasseringen din igjen, kan du slå funksjonen på igjen når som helst.

Velg hvilken enhet du vil dele plasseringen fra

Som standard er det enheten som ble brukt til å logge på Familiedeling, som deler plasseringen din. Hvis du vil dele plasseringen fra en annen enhet:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på Familiedeling > Deling av posisjon.
  3. Trykk på Del posisjonen min > Fra.
  4. Velg den enheten du vil dele fra.

Deling av posisjon og Finn iPhone

Hvis du blir med i Familiedeling og velger å dele plasseringen din med familiemedlemmer, kan de finne og sikre en savnet enhet for deg.

Hvis du har slått på Finn iPhone på den savnede enheten, kan et familiemedlem hjelpe deg med følgende:

• Se plasseringen og tilkoblet eller frakoblet status for enheten.
  • Spille av en lyd på den savnede enheten for å gjøre det enklere å finne den.
  • Sette enheten i Mistet-modus hvis den er konfigurert med en sikkerhetskode.

Hvis du ikke deler plasseringen din, kan ikke familiemedlemmer se stedsinformasjon for enhetene dine. Familiemedlemmer kan likevel hjelpe deg uten stedsinformasjon. De kan sjekke tilkoblet eller frakoblet status for enheten, spille av en lyd på enheten eller sette enheten i Mistet-modus.