Årlige iCloud-lagringsabonnementer

Hvis du har et årlig iCloud-lagringsabonnement, kan du når som helst endre til våre månedlige abonnementer og prissetting fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Windows-PC.

Vi lanserte månedlige lagringsabonnementer og prissetting 16. september 2015. Med disse månedlige abonnementene kan du øke lagringsplassen din eller redusere kostnaden på abonnementet ditt.

Når du velger et månedsabonnement på iCloud-lagring, blir årsabonnementet du allerede har kansellert, og du får refusjon basert på hvor mange dager som gjenstod. Deretter belastes du for det nye månedsabonnementet. Abonnementet oppgraderes umiddelbart, og den nye månedlige betalingen oppdateres i henhold til kjøpsdatoen for det nye abonnementet. Lagringsabonnementet faktureres hver måned hvis du ikke kansellerer ved å nedgradere lagringsabonnementet.

Hvis du ikke endrer til et månedlig abonnement, fornyes årsabonnementet på den opprinnelige kjøpsdatoen. Finn ut hvilket iCloud-lagringsabonnement du har nå.

Nåværende månedlige iCloud-lagringsabonnementer

Dette er våre månedlige priser etter lagringsplass i USA (USD).

• 5 GB: kostnadsfritt
  • 50 GB: 0,99 USD
  • 200 GB: 2,99 USD
  • 2 TB: 9,99 USD

Finn ut mer om prissetting på iCloud-lagringsplass i andre land og regioner.

Hvordan endrer jeg abonnementet mitt?

Du kan bruke disse trinnene for å endre til et månedlig lagringsabonnement når som helst fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC. Årsabonnementet er ikke tilgjengelig etter at du har endret abonnement.

Hvis du vil be om refusjon, kan du ta kontakt med Apple-kundestøtte innen 15 dager etter oppgraderingen. Delvise refusjoner er tilgjengelig der loven krever det.

Hvordan ser jeg hvilket abonnement jeg har?

Du kan se den totale lagringsplassen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC:

• Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, trykker du på Innstillinger > iCloud > Lagring > Administrer lagring.
  • På Mac velger du Apple-menyen > Systemvalg, og deretter klikker du på iCloud > Administrer.
  • På PC åpner du iCloud for Windows og klikker på Lagring > Kjøp mer lagringsplass.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.