Nedre høyttaler for iPhone 16 Pro

Før du begynner

null Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

1. Momenttrekker (oransje, 0,85 kgf cm) (923-08131)

2. Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm) (923-00105)

3. JCIS-bit for skrutrekker (923-0246)

4. Micro stix-bit (923-01290)

5. Antistatisk pinsett

6. Nylonsonde (svart pinne) (922-5065)

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

null Obs

Unngå å røre jordingsfjærene på og nær den nedre høyttaleren.

Fjerning

1. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de fem stjerneskruene fra den nedre høyttaleren. Legg skruene til side.

2. Bruk en momenttrekker og Micro stix-biten til å fjerne trilobeskruen fra den nedre høyttaleren. Legg skruen til side.

3. Fjern den nedre høyttaleren fra kabinettet. Batteriinnlegget forblir på den nedre høyttaleren.

• null Obs

• Ikke skad jordingsfjæren på den nedre høyttaleren.

Montering

1. Overfør batteriinnlegget til den nye nedre høyttaleren.

2. Sjekk at gummipakningen er plassert som vist. Hvis pakningen sitter feil, bruker du en antistatisk pinsett til å posisjonere den riktig.

3. Bruk den oransje momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste tre nye stjerneskruer i den nedre høyttaleren:

1. To stjerneskruer (923-11135) (1)

2. Én stjerneskrue (923-11136) (2)

4. Bruk den grønne momenttrekkeren og Micro stix-biten til å feste én ny trilobeskrue (923-11137) i den nedre høyttaleren.

• nullObs: Ikke skad jordingsfjærene på den nedre høyttaleren.

Monter følgende deler igjen for å fullføre monteringen: